Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πλεξίδας: «Συζητώ με τον Καστίγιο»! – Πλήρης επιβεβαίωση της αποκάλυψης (15/7) του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»

15/7
«Συζητώ για τον Νέρι Καστίγιο και μέχρι τη Δευτέρα (21/7) θα γνωρίζουμε εάν θα είναι παίκτης της ΑΕΛ». Τάδε έφη, Βαγγέλης Πλεξίδας. 

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 15/7, σχετικά με τον κορυφαίο μεταγραφικό «βυσσινί» στόχο. 

Το «φλερτ» του Καστίγιο με την θεσσαλική ομάδα ίσως αποδειχτεί τελικά πως δεν είναι για το ονόρε και σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τι τελικά θα συμβεί, δεν πρόκειται περί «φαντασίωσης».

Ιδού τι έγραφε επί λέξει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 15 Ιουλίου, αποκαλύπτοντας την ιδέα του Βαγγέλη Πλεξίδα να φέρει στον Πηνειό τον Μεξικανό επιθετικό:
 

«Σκίζει» από υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες o Βαγγέλης Πλεξίδας στη Λάρισα το φετινό καλοκαίρι. Κι επειδή είναι ένας από τους λίγους δακτυλοδεικτούμενους ιδιοκτήτες ομάδων που το… φυσάνε το χρήμα στη μεταγραφική εγχώρια μνημονιακή αγορά, τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη.

Το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων του Νέρι Καστίγιο με τον μνημονιακό ΟΦΗ, έβαλε ιδέες στο αφεντικό της ΑΕΛ. Να΄ρχόταν άραγε ο Μεξικανός επιθετικός στον Πηνειό, με ένα ετήσιο συμβόλαιο της τάξεως των 150.000 ευρώ  και τα 100 χιλιάρικα «κασέρι» αμέσως μετά τις υπογραφές….;

Ετσι, για να γλυκαθεί ο 30χρονος επιθετικός και να μην θυμάται πως η θεσσαλική ομάδα παίζει στην Football League και όχι στην Super League».
 

Αυτά έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 15/7 και η δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα δύο ημέρες αργότερα (17/7) σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας σχετικά με την κρούση της ΑΕΛ στον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Αρη, επιβεβαιώνει πανηγυρικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η πρόταση της ΑΕΛ στον Καστίγιο περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές όπως ήδη έχουμε προαναφέρει της τάξεως των 150.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 100 θα πέσουν ως προκαταβολή αμέσως μετά τις υπογραφές!
 

Το αργότερο μέχρι την Κυριακή (20/7) αναμένεται να γίνει η καθοριστική επαφή των δύο πλευρών, οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν η «βυσσινί» μεταγραφική «βόμβα» θα σκάσει στον Πηνειό, ή θα μείνει στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα. 

Από την πλευρά του, ο Καστίγιο μετά το «ναυάγιο» των πρόσφατων διαπραγματεύσεων με τον ΟΦΗ, εξακολουθεί να βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάδα.
 

Πρόσφατα άλλωστε – όπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 8 Ιουλίου – απέρριψε όχι μία, αλλά δύο προτάσεις από το Μεξικό, εκ των οποίων η μία προερχόταν από την Κρουζ Αζούλ για διετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων.

Μην ξεχνάμε πάντως πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φτιάξει την οικονομική κάβα του ή αλλιώς το κομπόδεμά του και δεν βάζει το οικονομικό ως κύριο κριτήριο για την επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: