Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέο… check in της Γκενκ στον Γιόχανσον! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»)
















Πως το λέει να δεις εκείνη η σοφή λαϊκή ρήση…; Α ναι. 

«Καλόμαθε η γριά στα σύκα και δεν τρώει άλλο φρούτο».
Όπου «γριά» βάλτε την Γκενκ, όπου «φρούτο» την ελληνική αγορά και θα΄στε μέσα!
 

Απ΄ την ώρα που η βελγική ομάδα προσέθεσε στο έμψυχο δυναμικό της τον δικό μας Νίκο Καρέλη κι ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού καταπλήσσει τα πλήθη (4 γκολ σε 8 παιχνίδια) με το «καλημέρα», άντε να ξεκολλήσουν στην Γκενκ απ΄την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Εύκολο το΄χετε…;
 

Οι Βέλγοι έχουν βάλει πλώρη για τους επόμενους «Καρέληδες» κι ο Γιάκομπ Γιόχανσον, είναι ένας από τους παίκτες που και τους απασχολεί και προσφέρει καλά μεροκάματα και «τροφή» στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.
 

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Ιανουαρίου όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυπτε την ινκόγκνιτο επίσκεψη της Γκενκ στο ντέρμπι των Δικεφάλων (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ) στο ΟΑΚΑ για τα… πόδια του Σουηδού μέσου της Ενωσης.
 

Οι «γεμάτες» εμφανίσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή με τους «κιτρινόμαυρους», κέντρισαν το ενδιαφέρον της Γκενκ με αποτέλεσμα να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.
 

Σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης «κατάσκοπος» της βελγικής ομάδας θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής (28/2) στο ΟΑΚΑ και θα περάσει από το μικροσκόπιο τον Γιόχανσον, τσεκάροντας την εμφάνισή του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
 

Κάτι τέτοια ματς άλλωστε (με υψηλό συντελεστή δυσκολίας) προσφέρονται για scouting report και στην Γκενκ δεν αφήνουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.  

Όπως προαναφέραμε οι Βέλγοι γλυκάθηκαν για τα καλά απ΄ το μεταγραφικό deal του Καρέλη και το ιδανικό ξεκίνημα του διεθνούς άσου στο βελγικό πρωτάθλημα και επιμένουν ελληνικά, βάζοντας αυτή τη φορά στο «σημάδι» το… παγοθραυστικό της ΑΕΚ.
 

Φυσικά η σημερινή επίσκεψη στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι η τελευταία, δεδομένου πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
 

Παρεμπιπτόντως, ο απεσταλμένος της Γκενκ αναμένεται να αρπάξει την ευκαιρία και να πεταχτεί και μια βόλτα προς Περιστέρι μεριά το απόγευμα της Δευτέρας (29/2) παρακολουθώντας live (και) την αναμέτρηση Ατρόμητος – Ηρακλής που κλείνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League. 


    

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (28/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: