Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

«Εκπτώσεις» στους Γεωργιανούς! – Τη διάρκεια των συμβολαίων των Λόρια και Μερεμπασβίλι «κουρεύει» (!) ο ΟΦΗ, με στόχο να τους «δέσει» στο Ηράκλειο / Σύμμαχος του Μαχλά στο «ψηστήρι» και ο Πουλινάκης!










Ποιος είπε ότι η τρέχουσα περίοδος των εκπτώσεων αφορά μόνο τις τιμές των προϊόντων των εμπορικών καταστημάτων…; Μέγα λάθος. 

Εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων στη χώρα μας, εκπτώσεις καταγράφονται εσχάτως και σε ένα από τα άκρως ταλαιπωρημένα ποδοσφαιρικά μαγαζιά στο «εμπορικό κέντρο» της Superleague.
 

Την ώρα που στην ΠΑΕ ΟΦΗ παλεύουν με νύχια και με δόντια, κόντρα σε θεούς, δαίμονες και «φιρμάνια» προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» και να μην προχωρήσουν σε αποχαιρετισμό των όπλων (α λα Νίκη Βόλου) εκτός από τα παρακάλια, ρίχνουν στο τραπέζι κι άλλους… διπλωματικούς τρόπους με στόχο να χτυπήσουν στο φιλότιμο των παικτών και να περιορίσουν το κύμα φυγής απ΄το Ηράκλειο. 

Εδώ που έφτασε το πράγμα άλλωστε, οι σύντεκνοι θα επιστρατεύσουν κάθε εφικτό και απίθανο μέσο, προκειμένου να σώσουν την παρτίδα και να συμμετέχουν μέχρι τέλους στο «survivor» της Superleague. Οσο για το που κολλάνε οι εκπτώσεις…;


Στους δύο Γεωργιανούς (Λόρια και Μερεσμπασβίλι) προτάθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» - η μείωση της διάρκειας των συμβολαίων τους και η λήξη τους από το καλοκαίρι του 2016 στο 2015.
 

«Βοηθήστε να σωθούμε και το καλοκαίρι θα΄στε ελεύθεροι να συνεχίσετε όπου θέλετε την καριέρα σας…» είναι η «μαντινάδα» του ΟΦΗ προς τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πλευρά τους και δεδομένου πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρίτη διαφορετική ομάδα (μετά την Ντιναμό Τιφλίδας και τον ΟΦΗ) την τρέχουσα σεζόν, βλέπουν με θετικό μάτι την παραμονή στο Ηράκλειο.
 

Αν έπεφτε και κανένα ευρώ στο λογαριασμό τους, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. 

Αμφότεροι άλλωστε έχουν διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή που η κρητική ομάδα μπήκε στον «θάλαμο της εντατικής», πως δεν βρίσκεται στις προθέσεις τους η πρόωρη αποχώρηση τους από τον ΟΦΗ. 

Παρεμπιπτόντως, στο «ψηστήρι» προς τους δύο Γεωργιανούς, ο Νίκος Μαχλάς φέρεται να΄χει και σύμμαχο τον Μάνθο Πουλινάκη, ο οποίος έφερε τους δύο παίκτες στον ΟΦΗ και γνωρίζει πολύ καλά τόσο με τους ίδιους όσο και με τον μάνατζερ τους. Η ισχύς εν τη ενώσει! 

 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (23/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: