Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Νέος πρόεδρος ετών 29 (;) στην ΠΑΕ Κέρκυρα!

Ονομα: Γιώργος. Επίθετο: Ζαρκάδας.  

Ο Γιώργος Ζαρκάδας (αριστερά στη φωτ.) είναι ο νέος πρόεδρος της Κέρκυρας στην «μετά – Κουτσούρη» εποχή στη νησιώτικη ΠΑΕ, όπως «μαρτύρησε» η επίσημη ιστοσελίδα της Super League και όχι παρακαλώ η επίσημη Κέρκυρα, που έχει βάλει ήδη γερή... υποθήκη για το επόμενο «Οσκαρ μυστικοπάθειας» στον όμορφο πλανήτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Το «Marca - SL» έκανε ένα μίνι - «σκάλισμα» στο βιογραφικό του νέου προέδρου.

Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια...; Ισως επειδή όπως ο νέος μεγαλομέτοχος (σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στις 2 Ιουλίου) των Φαιάκων Θανάσης Ισσαρης, έτσι και ο καινούργιος πρόεδρος δεν τα΄χει καλά με τη δημοσιότητα και τα «φώτα» των ΜΜΕ. 

Μια φορά και για να μην αδικούμε κανέναν με το «καλημέρα», ο χρόνος (και μόνο αυτός) θα δείξει τι...μπάλα θα παίξει (και) ο νέος πρόεδρος στο επικοινωνιακό «γήπεδο».
 

Κατά τα άλλα από ένα πρόχειρο «σκάλισμα», το «Marca - SL» ανακάλυψε πως «παίζει» ο Γιώργος Ζαρκάδας να΄ναι ο νεώτερος ηλικιακά πρόεδρος της Super League, αν πράγματι το ληξιαρχικό μας ρεπορτάζ δεν πέφτει έξω κι ο λεγάμενος δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε πρώτα «άντα», όντας μόλις 29 χρονών!

Κατά τα άλλα, απόφοιτος οικονομικής σχολής, με καταγωγή από τη Βέροια και με συχνές παρουσίες στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της «κόμισσας» τα δύο τελευταία χρόνια.
 

Οσο για την φωτογραφία που βλέπετε...; Τραβήχτηκε στις 5 Ιουλίου και ανέβηκε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Κέρκυρα με αφορμή την μεταγραφή του Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο νυν πρόεδρος της «κόμισσας» ποζάρει δίπλα στον new entry Ισπανό μεσοεπιθετικό κι ας μην είχει φορέσει ακόμη τότε το προεδρικό κοστούμι. Καλορίζικος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: