Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Ινκόγκνιτο» μεγαλομέτοχος! – Η… μυστική επίσκεψη του νέου ιδιοκτήτη της Κέρκυρας Θανάση Ισσαρη στην πρεμιέρα της νησιώτικης ομάδας












Πόσοι από εσάς έχετε πάρει χαμπάρι πως η ΠΑΕ Κασσιόπη (ή αλλιώς Κέρκυρα) που συμμετέχει τη φετινή σεζόν στη Super League, από τον περασμένο Ιούλιο πορεύεται με καινούργιο μεγαλομέτοχο σε τούτο τον ποδοσφαιρικό ντουνιά…;
 

Για όσους έχουν χάσει επεισόδια κι ασφαλώς θα΄ναι πολλοί αυτοί (όχι μόνο εκτός Κέρκυρας, αλλά ακόμη και μόνιμοι κάτοικοι στο νησί του Ιουνίου) εδώ είμαστε εμείς για να προχωρήσουμε στην απαραίτητη επανάληψη, που ως γνωστόν ήταν και παραμένει η μητέρα της μάθησης.
 

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (και όχι παραδόξως κάποιο ΜΜΕ) «αποκάλυψε»  το νέο μεγαλομέτοχο της νησιώτικης ΠΑΕ, ανακοινώνοντας πως ενέκρινε τη μεταβίβαση του 65% των μετοχών στον επιχειρηματία Θανάση Ισσαρη. 
 

«Τρίτο θέμα ημερησίας διατάξεως: ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, Ίσσαρης Αθανάσιος 65%, ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ» ανέφερε η απόφαση, μέσω της οποίας «βαφτίστηκε» ο νέος μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας, χωρίς όμως πέρα από τα χαρτιά να μπει και στην πράξη στην ποδοσφαιρική ζωή αυτού του τόπου. Τι εννοούμε…;
 

Απλούστατα πως όσο είδατε εσείς τον Θανάση Ισσαρη, αλλά τόσο τον είδαμε κι εμείς! Καμία συνέντευξη Τύπου, καμία παρουσίαση του ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου. Τι πράγμα…; Αν χτύπησε το «Silver Alert» στο νησί των Φαιάκων για το νέο μεγαλομέτοχο...;
 

Οχι δεν φτάσαμε μέχρι εκεί, διότι ο Αθηναίος επιχειρηματίας (εισαγωγές – εξαγωγές φρούτων) με έδρα τον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, δεν είναι άφαντος, απλά αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι (τουλάχιστον μέχρι τώρα) τα φώτα της δημοσιότητας, τις κάμερες και τα μικρόφωνα. Γούστο του και καπέλο του και λογαριασμό εδώ που τα λέμε, δεν θα δώσει σε κανέναν.
 

Από κει και πέρα τα χνάρια του ασφαλώς και δεν παραμένουν εξαφανισμένα, για να μην σας πούμε και το άλλο: μεταξύ των 684 νοματαίων (βάσει της εκκαθάρισης των εισιτηρίων) που παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο (23/8) την αναμέτρηση Κέρκυρα – Πανθρακικός φέρεται να ήταν και ο Θανάσης Ισσαρης.
 

Αν και για να είμαστε ακριβείς, δεν έχουμε καταφέρει να τσεκάρει αν και παρ΄ότι κοτζάμ μεγαλομέτοχος μήπως έφτασε στο σημείο να κόψει μέχρι και εισιτήριο (!) προκειμένου να μην δώσει «στόχο» και να περάσει απαρατήρητος ανάμεσα στο πλήθος και θα πρέπει κατ΄επέκταση να συμπεριλαμβάνεται στους 684 ηρωικούς φιλάθλους που έκοψαν εισιτήριο. 

Σε κάθε περίπτωση το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας ένα: ουδείς (ακόμη και μεγαλομέτοχος να΄σαι) περνάει απαρατήρητος σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά!




(Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ των σπορ 27/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: