Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ντεμπούτο για τον «ερυθρόλευκο» Θανάση Παπάζογλου στο Ρέντη! – Η διάψευση, ο «χλευασμός» και η πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» και του «Marca - SL»

12/4
Το ημερολόγιο έγραφε 12 Απριλίου, όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκάλυπτε στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ», τις υπογραφές του Θανάση Παπάζογλου με τον Ολυμπιακό.
 

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ διαψεύστηκε άμεσα από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή (μέσω τοποθέτησής σε κρητικό σάιτ) ενώ «χλευάστηκε» από κάποιους δύσπιστους και κατά τα άλλα… ψαγμένους «ρεπόρτερ», οι οποίοι έχουν αναγάγει το «ρεπορτάζ» σε επιστήμη που την παίζουν στα δάχτυλα! 
 

Το Σάββατο 5 Ιουλίου, ο 26χρονος επιθετικός έδωσε το «παρών» στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν κι είναι καθαρά θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκτός πάλι κι αν περνούσε τυχαία έξω από το Ρέντη και μπήκε μια βόλτα μέσα, απλά και μόνο για να ξεμουδιάσει…

Για να μην τρελαθούμε κιόλας με τη λύσσα ορισμένων να κάνουν το άσπρο, μαύρο και να πατήσουν «χειρόφρενο» σε πραγματικά γεγονότα και παραφράζοντας το λατινικό ρητό «scripta manent» («τα γραπτά μένουν») είναι απαραίτητο ένα μικρό φλας μπακ στο μεταγραφικό... love story Παπάζογλου – Ολυμπιακού.
 

10/4
Στις 10 Απριλίου το «Marca – SL» αποκάλυψε την πρώτη επίσημη επαφή των «ερυθρόλευκων» με τον Ελληνα επιθετικό, η οποία διεξήχθη κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό. Για ευννόητους λόγους...
 


 
Δύο ημέρες αργότερα στις 12 Απριλίου, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» μέσω της στήλης του στην «ΩΡΑ των σπορ» πήγε το ρεπορτάζ πιο μπροστά, γράφοντας πως έπεσαν οι υπογραφές έπειτα από την επίσκεψη του ποδοσφαιριστή σε νέο ραντεβού με φόντο την θάλασσα του Πειραιά!

Στις (14/4) ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου φορ Πασχάλης Τουντούρης, τοποθετήθηκε στο κρητικό σάιτ omilitis.gr, δηλώνοντας άγνοια (!) για τα δημοσιεύματα και αφήνοντας αιχμές για την εγκυρότητά τους (όπως ανέφερεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα) παραπέμποντας στην πρόσφατη συνέντευξη του πελάτη του στο σάιτ της Super League, όπου στην ερώτηση, «θες να παραμείνεις στην ομάδας μας για ακόμη έναν χρόνο», ο Παπάζογλου είχε δηλώσει:
 

«Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μετά το τέλος των υποχρεώσεων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θέληση σίγουρα υπάρχει αλλά πάντως είτε μείνω είτε φύγω ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου.»
 

Αυτά για την ιστορία κι όχι τίποτα άλλο, αλλά για να θυμόμαστε και να ξέρουμε και τι γράφουμε και τι λέμε. Καλορίζικος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: