Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αθλ. Διευθυντής ο Κατσουράνης! / Το project ανάληψης νέου πόστου - με τις ευλογίες του Δέλλα και γνωστού agent - στον Ατρόμητο! ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες απ΄την ημέρα που ο Κώστας Κατσουράνης έβγαλε τα εξάταπα και τα κρέμασε στο προσωπικό του... μουσείο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα σουβενίρ των 19 χρόνων  σπουδαίας καριέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Όλα έχουν ένα τέλος…» είπε τότε στο «αντίο», έχοντας αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Όμως μετά από κάθε «αντίο», έρχεται και μια νέα αρχή. Μια καινούργια αφετηρία. 

Και για τον «Κατσούρ» δύναται να υπάρξει επόμενη μέρα στον μικρόκοσμο της στρογγυλής θεάς, με ένα διαφορετικό κοστούμι και όχι με τη φανέλα του ποδοσφαιριστή. Ποιο μπορεί να΄ναι αυτό το κοστούμι...; 

Πάντως όχι του μάνατζερ, δεδομένου πως ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει άμεσα όσα κυκλοφόρησαν και τον έφερναν να γίνεται ατζέντης ποδοσφαιριστών. 

«Επειδή διάφορα ακούγονται και γράφονται, δεν είμαι μάνατζερ, αλλά ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου να γίνω μάνατζερ» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής και έτσι ακυρώθηκε ο συναγερμός στην πιάτσα των ατζέντηδων. 

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως το επόμενο κοστούμι θα πρέπει a priori να συνδέεται με την ιδιότητα του μάνατζερ. 

Ο Κατσουράνης διαθέτει τέτοιες παραστάσεις και εμπειρίες απ΄την πολύχρονη καριέρα του, που θα μπορούσε κάλλιστα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε συλλογικό επίπεδο απ΄ το πόστο του αθλητικού διευθυντή! 

Και ασφαλώς και ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» δεν γράφει τυχαία κάτι τέτοιο, αφού οι κεραίες της στήλης από Περιστέρι μεριά, συνέλαβαν πως στον Ατρόμητο έχει αρχίσει να προφέρεται τελευταία το όνομά του. 

Παρεμπιπτόντως, ο «Κατσούρ» αποτελεί παλιό γνώριμο του Ατρόμητου από την εξάμηνη θητεία του στη δυτική όχθη την σεζόν 2014-15 που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της καριέρας του. 

Και μάλιστα, έτσι για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο το σχετικό ρεπορτάζ,  θετικός στην προοπτική μεταγραφής του Κατσουράνη στον Ατρόμητο, παρουσιάζεται ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου κι άλλοτε συμπαίκτης του στην Εθνική Τραϊανός Δέλλας, καθώς - ειρήσθω εν παρόδω – κι ένας κοινός γνωστός τους (και κάτι παραπάνω) ο οποίος βγάζει τον άρτο τον επιούσιο ως μάνατζερ. 

Και για να μην δημιουργηθούν τυχόν παρερμηνείες σημειώστε κι αυτό: 

το project Κατσουράνη στον Ατρόμητο δεν βγάζει επ΄ουδενί εκτός ομάδας τον all time classic τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, δεδομένου πως ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Σπανός αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. 

Κι όπως αναφέρει άλλωστε και η σοφή λαϊκή ρήση, «όλοι οι καλοί χωράνε».  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: