Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αστέρας καλεί Διούδη! – Ο «Τζέιμς Μποντ» του Πανιωνίου, τα...ζουμερά tips του συμβολαίου με την Μπριζ και στο βάθος Τρίπολη! (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Όπως ακριβώς το έλεγε ο περίφημος Βρετανός πράκτορας που έγινε γνωστός ακόμη και στην τελευταία γωνιά του πλανήτη μέσα από τις πασίγνωστες και all time classic κινηματογραφικές ταινίες: «My name is Bond. James Bond». 

Μόνο που στο κυριακάτικο (17/1) παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, δεν ήταν ο «πράκτορας Τζέιμς» αυτός που συστήθηκε έτσι, αλλά ο τερματοφύλακας της νεοσμυρνιώτικης ομάδας. 

Και αποδείχτηκε εξίσου αποτελεσματικός με τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο βαθμό που απέσπασε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο «Απόστολος Νικολαίδης». Και το όνομα αυτού, Σωκράτης Διούδης. 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν όλα τα «λεφτά» για τον Πανιώνιο στο ραντεβού με το «τριφύλλι». Κάνοντας το ματς της… ζωής του κράτησε όρθια την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις τερματοφυλάκων στη φετινή Super League. 

Από το βράδυ της Κυριακής τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του, ενώ οι πιο ψαγμένοι και «προχώ» (βλ. προχωρημένοι) άρχισαν να… ξεσκονίζουν τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας με τον Πανιώνιο. Εχουμε και λέμε: 

Ο φύλακας άγγελος του Πανιωνίου αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνη από την Μπριζ. Το συμβόλαιό του με την βελγική ομάδα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ας δώσουμε όμως προσοχή σε δύο σημαντικές παραμέτρους. 

Η Μπριζ διαθέτει τη δυνατότητα μέχρι τις 31 Μαρτίου να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο και να «δέσει» έτσι τον Ελληνα τερματοφύλακα. 

Από την πλευρά του ο Διούδης δύναται μέχρι τις 31 Μαρτίου να φέρει πρόταση ύψους 200.000 ευρώ στην Μπριζ και να αποχωρήσει το καλοκαίρι. 

Μια φορά στην Τρίπολη είναι ενημερωμένοι για όλες τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Διούδη με τον βελγικό σύλλογο και αναλόγως θα πράξουν από την στιγμή που ωριμάσει στο μυαλό τους η ιδέα της συνεργασίας μαζί του. 

Και κάτι τέτοιες βραδιές σαν την κυριακάτικη (17/1) στη Λεωφόρο, αν μη τι άλλο θα κάνει τους Αρκάδες να σπεύσουν μια ώρα νωρίτερα για την απόκτηση του «Ντασάεφ» του Πανιωνίου.   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: