Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τον έσωσε ο Λουτσέσκου! – Το βέτο του Ρουμάνου τεχνικού για την παραμονή του Ερέα στο ρόστερ της Ξάνθης
















Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, έτσι και φέτος κόσμος και κοσμάκης περνάει την πόρτα της εξόδου στην Ξάνθη. 

Οι Ελτον και Τόμιτς άνοιξαν το «χορό» των αποχωρήσεων ή αν προτιμάτε των εκκαθαρίσεων του Ιανουαρίου κι έπεται συνέχεια αφού μέχρι τις 31 Ιανουαρίου υπάρχει ακόμη δρόμος.

Ηδη ο Γιάννης Ζαραδούκας – σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν και γράφονται – βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι, ενώ ο Οβιντίου Ερέα οφείλει μια…λαμπάδα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για το γεγονός πως δεν μπαίνει σε τρεχάματα μεσούσης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τι σημαίνει αυτό; Απλά είναι τα πράγματα. 

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός ήρθε μετά βαΐων και κλάδων το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη και με το παράσημο του καλύτερου μέσου το 2012 στη χώρα του. 

Εν τούτοις δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των ανθρώπων της θρακιώτικης ομάδας, που έβλεπαν στο πρόσωπό του τον «αντί – Κλέιτον». 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει γράψει στο κοντέρ 20 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης, ωστόσο οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια σχετικά με τον έντονο προβληματισμό που έχουν δημιουργήσει οι κατώτερες των προσδοκιών (στο σύνολό τους) εμφανίσεις του.

Λίγο έλειψε μάλιστα η… μπάλα των εκκαθαρίσεων στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, να πάρει και τον πολυδιαφημισμένο Ρουμάνο, (εκτός από τους Ελτον και Τόμιτς, αμφότεροι επιλογές του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου) και το αγαπημένο παιδί του Ραζβάν Λουτσέσκου, για… χατίρι του οποίου ήρθε ο Ερέα στην Ξάνθη.  

«Ο βασικός λόγος που πήγα στην Ξάνθη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου…» δήλωνε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι και εσχάτως ο συμπατριώτης του προπονητής και «λοχαγός» της Ξάνθης, έσπευσε να του δώσει το «φιλί της ζωής» εντός των τειχών της ακριτικής ομάδας. 

Αθόρυβα, διακριτικά και χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό άσκησε βέτο για την παραμονή του και έτσι κατάφερε να σβήσει από το μυαλό των ανθρώπων της Ξάνθης τις σκέψεις περί πρόωρου «διαζυγίου» με την πιο ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή. Λαμπάδα στον Λουτσέσκου!


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: