Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Βλέπει (και) Πουλίδο ο παλιόφιλος Μίτσελ για την Μαρσέιγ!

























Τις ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού, τις βλέπει ο Γενάρης και γελά! 

Βαθύτατα φιλοσοφημένο δόγμα που επιβεβαιώνεται πολλάκις και διαχρονικά στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Πόσοι και πόσοι παίκτες δεν ήρθαν μετά βαΐων και κλάδων στα μέρη μας και προϊόντος του χρόνου και απέτυχαν να κάνουν απόσβεση της μεταγραφής τους και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πέρασαν και δεν ακούμπησαν! 

Όπως στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει με τον Αλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. 

Για την περιπετειώδη και με τρομερές δόσεις (δικαστικού) σασπένς μεταγραφή του Μεξικανού επιθετικού στους «ερυθρόλευκους», χύθηκε αμέτρητο μελάνι και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους απανταχού σεναριογράφους που ειδικεύονται στα σίριαλ. 

Όπως βέβαια και στους ιστορικούς του μέλλοντος, οι οποίοι θα ασχοληθούν και θα καταγράψουν όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σήκωσαν τεράστια σκόνη ερχόμενοι στην Ελλάδα και εν τέλει «πνίγηκαν» οι ίδιοι μέσα σε αυτή. 

Κι επειδή οι αριθμοί κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα... τσακίζουν, το κοντέρ του Πουλίδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού γράφει μόλις 15 λεπτά συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και τέλος! 

Αυτή ήταν η πρώτη και κατά όπως φαίνεται τελευταία (για την τρέχουσα σεζόν) επίσημη εμφάνιση του πολυδιαφημισμένου ποδοσφαιριστή με τους «ερυθρόλευκους». 

Όταν διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και δεν έχει γίνει ακόμη ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα, τότε η αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης κρίνεται αναγκαία. 

Επειδή όμως ο Πουλίδο παραμένει έμψυχο περιουσιακό στοιχείο που ο Ολυμπιακός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα δικαστικά έξοδα και την απόκτηση των δικαιωμάτων του, στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν σκέφτονται την λύση της συνεργασίας τους, αλλά το δανεισμό του παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. 

Κάτι άλλωστε που αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αποκλείοντας την προοπτική της μεταπήδησης - δανεισμού σε άλλη ελληνική ομάδα.  

Ποιος θα μπορούσε να΄ναι αυτός ο σύλλογος εκτός Ελλάδας που θα ανοίξει την αγκαλιά του στον Μεξικανό επιθετικό; 

Εκτός από τουρκικές ομάδες που εξετάζουν το μεταγραφικό – project του Πουλίδο, υπάρχει κι ένας φίλος απ΄τα παλιά που έχει στο μυαλό του τον επιθετικό του Ολυμπιακού και συν τοις άλλοις, τον έχει «κάνει φύλλο και φτερό» από την εποχή ακόμη που έπαιζε στην Τίγκρες. 

Διότι αν δεν είναι καλά διαβασμένος ο Μίτσελ για τον Πουλίδο, τότε ποιος προπονητής μπορεί να΄ναι; 

Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού και νυν της Μαρσέιγ είχε αφιερώσει ατελείωτες ώρες για την μελέτη του Πουλίδο την εποχή που εργαζόταν στην πειραϊκή ομάδα.

Και τώρα που η Μαρσέιγ ψάχνεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής εν όψει Ιανουαρίου, εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ (που ήταν και παραμένει ο διακαής πόθος) έχει στην άκρη του μυαλού του και τον Πουλίδο. 

Ως μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται αυτή την περίοδο. Ας το θυμόμαστε κι αυτό. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (16/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: