Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Premier League καλεί Μπερμπάτοφ! – Η Νιούκαστλ, η Αστον Βίλα, το «κόλλημα» με τον Αλαν Σίρερ και το buy out στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ











Τι κι αν διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του; Η… μπογιά του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξακολουθεί να περνάει στην «Μέκκα» του ποδοσφαίρου, άσχετα αν το φετινό καλοκαίρι ο Βούλγαρος επιθετικός δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Νησί ικανοποιώντας έτσι την μεγάλη (μεταγραφική) επιθυμία του. 

Μήπως όμως στην προκειμένη περίπτωση αποδειχτεί πως όσα δεν φέρνει ο χρόνος κι η ώρα, τα φέρει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου; Τι σημαίνει αυτό…; 

Σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες – made in England – της στήλης, δύο ομάδες απ΄το Νησί έχουν ήδη σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου. 

Αστον Βίλα και Νιούκαστλ έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα στη φετινή Premier League και η μετάγγιση νέου αίματος κρίνεται πλέον ως επιτακτική ανάγκη στην προσπάθειά τους να σώσουν την παρτίδα. 

Ο Μπερμπάτοφ που έχει φάει με το… κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα με τις φανέλες της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Φούλαμ, δύναται να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως λύση. 

Και αν στην Αστον Βίλα τον είχαν μέσα στα πόδια τους στις αρχές του Σεπτεμβρίου και τον άφησαν να τους ξεγλιστρήσει λόγω διαφοράς στους οικονομικούς όρους του deal, οι «καρακάξες» όλο και θα ποντάρουν στο συναισθηματικό δέσιμο του εν λόγω ποδοσφαιριστή μαζί τους! 

Κι ας μην φόρεσε ουδέποτε στην καριέρα του τη φανέλα της Νιούκαστλ, αλλά κοιμόταν μαζί της σε πιο νεαρή ηλικία! 

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι την αποκάλυψη ότι ο Βούλγαρος επιθετικός έγινε από μικρός φανατικός οπαδός της Νιούκαστλ εξαιτίας της αγάπης του για τον Άλαν Σίρερ, έκανε με συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική «Sun» το 2007 η μητέρα του παίκτη, Μαργαρίτα, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Μπερμπάτοφ συνήθιζε να κοιμάται φορώντας τη φανέλα με το Νο 9 της Νιούκαστλ. 

«Ο Ντίμιταρ φορούσε συνέχεια αυτή τη φανέλα. Είχε μάλιστα φτάσει στο σημείο να κοιμάται με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Είναι πολύ σημαντική για εκείνον», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

«Μου είπε ότι ήταν όνειρό του να παίξει κάποτε στη Νιούκαστλ, και να φορέσει την ίδια φανέλα που έχει τιμήσει ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος είναι ο ήρωας του γιου μου. 

Ο Ντίμιταρ πιστεύει ότι ίσως αυτή η φανέλα ήταν ένα σημάδι ότι θα έπαιζε κάποια στιγμή στην Αγγλία».

Μπορεί όμως να φύγει ο Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ παρά το συμβόλαιο που τον «δένει» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης; 

Η απάντηση είναι καταφατική, δεδομένου πως υπάρχει ρήτρα (buy out) που του δίνει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσει με δική του υπαιτιότητα έναντι 500.000 ευρώ. 

Α και μια λεπτομέρεια: ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος άσος εξακολουθεί να μένει στο «Μακεδονία Παλλάς» και όχι σε κάποιο σπίτι στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (11/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: