Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Τα… γκάζια και το deal στο Λονδίνο! – Ο εξάψαλμος του Ιβάν για το «ναυάγιο» στα Γιάννενα και το ταξίδι – αστραπή του Αρνεσεν στον Λονδίνο για τις υπογραφές με τον Μπερμπάτοφ!












Την τιμητική της έχει η «Μπερμπάτοφ - ιάδα» στη Σαλονίκη! Λογικό κι αναμενόμενο. 

Δεν έρχονται κάθε μέρα στον ΠΑΟΚ και γενικότερα στην Ψωροκώσταινα, συγνώμη στην Ελλάδα, παίκτες της κλάσης του Βούλγαρου σούπερ σταρ. 

Και όσο το μεθύσι της πιο ηχηρής μεταγραφής στην ιστορία του Δικεφάλου του Βορρά καλά κρατεί στους κόλπους των οπαδών του συλλόγου, τόσο προκύπτουν άκρως «ζουμερές» λεπτομέρειες απ΄το παρασκήνιο του super deal και όσα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Φτάνει κανείς να διαθέτει τον τρόπο να σκαλίσει εκεί ακριβώς που πρέπει για να τις ξετρυπώσει και ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ», αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πολλάκις πως την κατέχει καλά αυτή την… τέχνη. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

Προ ημερών η στήλη έκανε αναφορά στο ελληνικό καλοκαίρι του Μπερμπάτοφ, καταγράφοντας όχι μόνο το πλούσιο ιστορικό του 34χρονου ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά τις επαφές και το μυστικό δείπνο με τα παιδιά του Πειραιά (βλ. Ολυμπιακός). 

Στον παρασκηνιακό φάκελο της υπόθεσης Μπερμπάτοφ, θα προσθέσουμε κάποια εξίσου ενδιαφέρουσα tips, καθότι η στήλη ασπάζεται πλήρως τη σοφία του δόγματος: οι λεπτομέρειες, κάνουν τη διαφορά! 

Το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή για την ολοκλήρωση του super deal με τον Μπερμπάτοφ, το ξέρουν ακόμη και τα… ψάρια του Θερμαϊκού. 

Εκείνο όμως που είναι σε θέση να γνωρίζουν λίγοι, διαλεγμένοι και ψαγμένοι (εντός και εκτός των τειχών της ομάδας) είναι όσα συνέβησαν αμέσως μετά το… ναυάγιο του ΠΑΟΚ στη λίμνη των Ιωαννίνων και την εμφατική ήττα (3-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Ιβάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη και πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Φρανκ Αρνεσεν και τα άλλα παιδιά, για τη βαριά ήττα στους Ζωσιμάδες, αλλά και τις χαμηλές πτήσεις των νεοαποκτηθέντων παικτών. 

Εν συνεχεία διέταξε να πατήσουν γκάζι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ακυρώνοντας όλες τις επαφές με άλλους υποψήφιους επιθετικούς. 

«Αυτόν θέλω…» ήταν το λακωνικό - αυστηρό μήνυμα του ομογενούς επιχειρηματία και ο Αρνεσεν σαν καλός αθλητικός διευθυντής έσπευσε να΄ρθει σε επικοινωνία με τον Βούλγαρο παίκτη και τον ατζέντη του. 

Κι επειδή οι σοβαρές κουβέντες δεν γίνονται απ΄ το τηλέφωνο, ο Δανός μεταγραφικός «ιθύνοντας νους» του ΠΑΟΚ πήρε το αεροπλάνο και πέταξε άμεσα για το Λονδίνο, προκειμένου να΄χει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον ίδιο τον Μπερμπάτοφ και τον εκπρόσωπό του Εμίλ Ντάντσεφ, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει νωρίτερα στο Νησί για τις απευθείας συζητήσεις με την Αστον Βίλα. 

Το τετ α τετ του Αρνεσεν με την πλευρά του Μπερμπάτοφ επί αγγλικού εδάφους έφερε τη συμφωνία κι αφού βεβαίως ο Δανός καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν τον τρομερό. Να τα λέμε να τα γράφουμε κι αυτά. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: