Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αναψε… φωτιές η κυρία Μπερμπάτοφ! - Ο εκνευρισμός του Βούλγαρου σούπερ σταρ και τα «μαθήματα» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

Οι απανταχού WAGs (όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλούνται οι σύντροφοι των αθλητών από τα αρχικά του «Wives and Girlfriends») αποτελούν το «αλατοπίπερο» που… νοστιμεύουν τις μεταγραφές των ομάδων!

Ασχετα εάν οι προπονητές και οι διοικούντες των συλλόγων δεν θέλουν να τις βλέπουν να κόβουν βόλτες στα ξενοδοχεία όπου αποσύρονται οι ομάδες, διότι αποπροσανατολίζουν (και ενίοτε… κουράζουν) τους ποδοσφαιριστές. 

Ελα όμως που η απουσία της κυρίας Μπερμπάτοφ από την Θεσσαλονίκη, έδωσε… τροφή στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας για μια σειρά δημοσιευμάτων που προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς συνέβη…; 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής βουλγαρικής ιστοσελίδας " blitz.bg" η μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους, εκτός από την γυναίκα του Βούλγαρου επιθετικού, Ελενα Στιλιάνοβα.

Το επίμαχο ρεπορτάζ αναφέρει πως η σύζυγος του Μπερμπάτοφ ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας "blitz.bg" η κυρία Μπερμπάτοφ είχε αποκαλέσει την συμπρωτεύουσα «χωριό» και δεν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τέθηκε υπόψιν του Μπερμπάτοφ κι αν δεν τον έβγαλε από τα ρούχα του, τότε του δημιούργησε έντονο εκνευρισμό.

Μάλιστα ο 34χρονος παίκτης έσπευσε να μεταφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι όλα είναι μια χαρά στην Θεσσαλονίκη και πως πλέον θα πρέπει να συνηθίσουν και οι ίδιοι σε τέτοιου είδους «κίτρινα» - δημοσιεύματα. 


Παρεμπιπτόντως, τις επόμενες ημέρες η Ελενα Στιλιάνοβα αναμένεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της. Welcome...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: