Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ηθελε τον Μπουονανότε στον ΠΑΟΚ! – Η εκτίμηση και τα «σχέδια» του Πάμπλο Γκαρσία για τον «μικρό μάγο» της ΑΕΚ!





















My name is Buonanotte, Diego Buonanotte. Η συγκεκριμένη απάντηση παραπέμπει ευθέως στις ταινίες του πράκτορα 007 και κατά συνέπεια, ο Ντιέγκο Μπουανονέτε έρχεται... δεύτερος πίσω από τον Τζέιμς Μποντ, αλλά πρώτος και καλύτερος στις καρδιές των οπαδών της ΑΕΚ!

Ο «elnano» αφού μετέτρεψε σε one man show την κυριακάτικη (13/9) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συστήθηκε με δύο γκολ στο κοινό της Ενωσης, εκ των οποίων το δεύτερο βάζει από τώρα γερή υποψηφιότητα για τον τίτλο του κορυφαίου της φετινής Super League. 

O 27χρονος άσος ξεκίνησε την προσωπική ραψωδία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καταπλήσσοντας τα πλήθη με τις μοναδικές εμπνεύσεις και απίστευτες κινήσεις του. 

Κι αν στην οικογένεια της ΑΕΚ βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της ομάδας, στον ΠΑΟΚ θαρρώ πως θα΄χουν ήδη στρωθεί με τα μούτρα στην μελέτη, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν εκείνους τους τρόπους που θα αναχαιτίσουν την δράση του εν όψει του μεταξύ τους ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. 

Από το homework των Θεσσαλονικιών θα απουσιάζει ο Πάμπλο Γκαρσία, δεδομένου πως ο Ουρουγουανός δεν έχει αντικείμενο ενασχόλησης με την πρώτη ομάδα, αλλά με τους Νέους (Κ -17). 

Αν πάντως ο Γκαρσία συμμετείχε στα μαθήματα αναχαίτισης του Μπουονανότε, ενδεχομένως και να του… ξέφευγε πάνω στην κουβέντα πως το φετινό καλοκαίρι είχε σημειώσει στην ατζέντα του με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ το όνομα του Αργεντινού άσου της ΑΕΚ και συγκεκριμένα την εποχή που το όνομα του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ έπαιζε για την θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Ο Γκαρσία τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο ταλέντο και τις αρετές του «μικρού μάγου» της ΑΕΚ. 

Κι εφόσον έπαιρνε το χρίσμα του μεταγραφικού «ιθύνοντα νου» και έπαιζε το ρόλο του αντι – Βρύζα στον ΠΑΟΚ, ο πρώτος παίκτης που θα επεδίωκε και θα έδινε μάχη να φέρει στην Τούμπα θα ήταν ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν λίγοι και διαλεγμένοι στην πιάτσα και... συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης.

Αυτά, έτσι για την ιστορία, αλλά και για να αντιληφθούμε το μέγεθος του τεράστιου «γκελ» που κάνει ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ και εκτός των κιτρινόμαυρων - τειχών. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (15/9).


Δεν υπάρχουν σχόλια: