Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Προτεραιότητα ο Νταμπίζας! – Πατάει...γκάζι ο Καραγκούνης για την μεταγραφή του άλλοτε διεθνή παίκτη στο τιμ της Εθνικής!










Ακόμη και ο μεγαλύτερος παραμυθάς του κόσμου ο Δανός Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, θα αδυνατούσε να σκεφτεί μια ιστορία τόσο… μαύρη, σαν τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στην «περιπέτεια» των προκριματικών του Euro 2016 που εξελίχθηκε στον απόλυτο εφιάλτη. 

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Καραγκούνης που βίωσε από κοντά το απόλυτο «ναυάγιο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καλείται τούδε και στο εξής να βρει τον τρόπο προκειμένου να «σηκωθεί» ξανά και να βγει στον 
αφρό. 

Μετά και το νέο «γαλανόλευκο» ρεζιλίκι στα Νησιά Φερόε, πολλά λέγονται, κυκλοφορούν και γράφονται για τις αλλαγές που έρχονται και οι οποίες περνούν από τα «χέρια» του Καραγκούνη. 

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Μαρκαριάν ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο κι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά τουλάχιστον επί του παρόντος, ενώ έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος  η… μεταγραφή του Νίκου Νταμπίζα στην Εθνική ομάδα.

Ο Καραγκούνης εμπιστεύεται ήδη παίκτες (Γκούμας, Κατεργιαννάκης) της φουρνιάς του Euro 2004 κι εσχάτως στο μυαλό του έχει σχεδόν «κλειδώσει» και η συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα τον οποίο εκτιμά απεριόριστα. 

Να θυμίσω πως οι δύο άνδρες εκτός από τις βελούδινες σχέσεις που τους συνδέουν, τυγχάνει να είναι και κουμπάροι. Επιθυμία του «Κάρα» είναι να μεταγγίσει το «σαράκι» της Εθνικής σε κάθε διεθνή ξεχωριστά και ο «Ντάμπι» θεωρείται ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. 

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την λύση της συνεργασίας  με το «τριφύλλι» λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας με τον πρόεδρο των «πρασίνων» Γιάννη Αλαφούζο. 

Τον περασμένο Μάρτιο απέρριψε πρόταση της Βέροιας για το πόστο του τεχνικού διευθυντή (όπως είχε αποκαλύψει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» εκείνη την περίοδο)  ωστόσο έκοψε με το «καλημέρα» την φόρα του ισχυρού άνδρα της ημαθιώτικης ΠΑΕ Θεόδωρου Καρυπίδη, χωρίς να του αφήσει ελπίδες συνεργασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Αντίθετα αντιμετωπίζει άκρως θετικά την προοπτική της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καραγκούνη υπό την σκέπη της Εθνικής ομάδας. Καλομελέτα κι έρχεται! 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: