Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Στη δικαστική οδό ο Μυροφορίδης κατά του Ηρακλή!












Η αρχή και το τέλος της συνεργασίας του Ηρακλή με τον Παύλο Μυροφορίδη, σίγουρα κατέχει μια από τις περίοπτες θέσεις στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κεφάλαιο που τιτλοφορείται... «ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο». 

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Γηραιού έριξε άγκυρα στο Θερμαϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Επί των ημερών του η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκοψε πρώτη το νήμα στο 2ο όμιλο της Football League και μέσω των πλέι οφ εξασφάλισε την επιστροφή στη Superleague έπειτα από τέσσερα χρόνια «φαγούρας». 

Κάτι που όπως αποδείχτηκε, δεν έφτανε για να κρατήσει στο πόστο του τον επιτυχημένο (εκ του αποτελέσματος) τεχνικό διευθυντή. 

Βλέπετε ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο (όπως έλεγε κάποτε και ο συγχωρεμένος ο Νίκος Κανελλάκης) και ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού» Σπύρος Παπαθανασάκης, αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μυροφορίδη.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή σεβάστηκε την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για την διακοπή της συνεργασίας τους, ωστόσο τα προβλήματα ξεκίνησαν με τον πληρώνων Παπαθανασάκη και το περιβόητο πριμ ανόδου (30.000 ευρώ) που ισχυρίζεται ο Μυροφορίδης πως δικαιούται βάσει συμβολαίου και δεν έχει εισπράξει. 

Πριμ που δεν το ξεχνάει και δεν δείχνει διατεθειμένος να το... πετάξει στα νερά του Θερμαϊκού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, προ ημερών ο Μυροφορίδης προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια ( η υπόθεση πήρε δικάσιμο για το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου) διεκδικώντας το συγκεκριμένο ποσό (καθώς και δύο μισθούς, εκ των οποίων ο ένας του καταβλήθηκε προϊόντος του χρόνου) βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού που υπέγραψε με την μακεδονική ΠΑΕ.  

Από την πλευρά τους στον Ηρακλή φέρονται να ισχυρίζονται πως το συγκεκριμένο συμφωνητικό φέρνει την υπογραφή της προηγούμενης διοίκησης και κατά συνέπεια δεν το αναγνωρίζουν και δεν το πληρώνουν. 

Μέχρι την ώρα της δικαστικής «μάχης» βεβαίως θα μπορούσε να επέλθει κάποιος συμβιβασμός, ωστόσο ένα ραντεβού Μυροφορίδη – Παπαθανασάκη προκειμένου να λυθεί το θέμα και μαζί η όποια…παρεξήγηση, φαντάζει μάλλον αδύνατο το συγκεκριμένο τάιμινγκ. 

Αύριο βεβαίως, ξημερώνει πάντα μια καινούργια ημέρα…    



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (27/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: