Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Οσμανλισπόρ καλεί Νομπόα! – Στο μεταγραφικό…σημάδι της τουρκικής ομάδας ο «τσαλακωμένος» μέσος του ΠΑΟΚ












Ηταν στραβό το κλήμα για τον Κριστιάν Νομπόα στον ΠΑΟΚ, το΄φαγε και ο γάιδαρος! 

Οι υποτονικές εμφανίσεις του πολυδιαφημιζόμενου και ακριβοπληρωμένου μέσου στην Τούμπα, σε συνδυασμό με την συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Εκουαδόρ και την πρόωρη αποχώρηση του (εν μέσω των πλέι οφ της Superleague) απ΄ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχουν κάνει βαρύ και ασήκωτο το κλίμα για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στην συμπρωτεύουσα. 

Οι έντονες αποδοκιμασίες της εξέδρας την ώρα της αλλαγής του στην τελευταία του συμμετοχή στο ματς με τον Αστέρα, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και συγχρόνως, αναδύουν έντονες οσμές καλοκαιρινού «διαζυγίου». 

Στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν όχι στην προοπτική πώλησης του Νομπόα. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως είναι η κάλυψη της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του, γύρω από την οποία ειρήσθω εν παρόδω υπάρχει ένα μυστήριο, υπό την έννοια πως για άλλους κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ και για κάποιους άλλους σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ανεξάρτητα από το ποσό του buy out, ο Νομπόα και ο εκπρόσωπος του έχουν αρχίσει να σκέφτονται μια νέα μεταγραφή του, πιθανότατα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ή σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. 

Παρεμπιπτόντως σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως πέρα από την Έμελεκ, δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο πληροφορίες της στήλης - made in Turkey- φέρνουν την Οσμανλισπόρ να εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον το μεταγραφικό project του Νομπόα. 

Η συγκεκριμένη ομάδα ψάχνεται για ηχηρές μεταγραφές έπειτα από την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ένας από εκείνους που της έχουν «γυαλίσει» και εξετάζεται η προοπτική της συνεργασίας τους. 

Όχι, κρούση στους Θεσσαλονικείς από τους γείτονες δεν έχει γίνει ακόμη, αφού προηγούνται οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. 

Σημειώστε πάντως πως ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Φρανκ Αρνεσεν, εκτός από την ανακάλυψη νεαρών ταλαντούχων παικτών κατέχει εξίσου καλά και την… τέχνη των «υπερήφανων πωλήσεων».  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (5/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: