Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ερχεται στην Αθήνα ο Γενς Βέμερ την Τετάρτη (27/5) – Ο Γερμανός αμυντικός συμφώνησε για κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!





Ο Γενς Βέμερ προλαβαίνει τον Μίκαελ Εσιέν και σκάει… μύτη πρώτος στην Αθήνα!

Ο Γερμανός αμυντικός έχει προγραμματίσει – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - να ταξιδέψει την Τετάρτη (27/5) με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αφού προηγουμένως συζητήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή κλειστού συμβολαίου διάρκειας τριών χρόνων.

Ως γνωστόν οι «πράσινοι» κατέληξαν στον 29χρονο ποδοσφαιριστή (μένει ελεύθερος από την Πάντερμπορν) για την ενίσχυση τους στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας έρθει σε καταρχήν συμφωνία μαζί του. 

Σημειωτέον πως ο Βέμερ δεν επιλέγει τυχαία να έρθει την Τετάρτη (27/5) στην χώρα μας, γνωρίζοντας πως την ίδια ημέρα η αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η απουσία των «πρασίνων» θα του δώσει την ευκαιρία να γυρίσει στην Αθήνα και να πάρει μια πρώτη γεύση από την πόλη στην οποία θα έρθει (εφόσον όλα πάνε καλά) οσονούπω για μόνιμη εγκατάσταση. 

Την Πέμπτη (28/5) θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ούτως ώστε να «κλειδώσουν» τις τελευταίες και μικρές λεπτομέρειες γύρω απ΄ τους όρους του κλειστού τριετούς συμβολαίου που - όπως προαναφέραμε - του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και έχει αποδεχτεί.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: