Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Καραδοκούν για Γιουσούφ! - Ο δημοφιλής 27χρονος επιθετικός και η επόμενη μέρα του Εργοτέλη











Η επόμενη μέρα του Εργοτέλη έπειτα από το «exit» από την Superleague, αποτελεί επί του παρόντος ένα μεγάλο ερωτηματικό. 

Σκοπεύουν στην ομάδα του Ηρακλείου να ακολουθήσουν τον συντοπίτη ΟΦΗ στο δρόμο με προορισμό την Γ΄Εθνική, ή θα σηκώσουν τα όποια χρέη στις πλάτες και με μειωμένο μπάτζετ θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Football League διεκδικώντας την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία…; Ο χρόνος, θα δείξει. 

Μια φορά εκτός από τους φίλους της κρητικής ομάδας και οι ποδοσφαιριστές βιώνουν τη δική τους αγωνία σχετικά με το μέλλον του συλλόγου, όπως βέβαια και ουκ ολίγοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι καιροφυλακτούν προκειμένου να απλώσουν τα μεταγραφικά... δίχτυα τους. 

Βλέπετε, εκτός από τους παίκτες οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, υπάρχουν κι εκείνοι που δεσμεύονται με συμβόλαια (και) για την επόμενη σεζόν. 

Συμβόλαια ωστόσο που δεν θα έχουν καμία απολύτως ισχύ, από την στιγμή που ο Εργοτέλης εγκαταλείψει την δεύτερη κατηγορία και πάει οικειοθελώς στην ερασιτεχνική Γ΄Εθνική, προκειμένου να καθαρίσει την… μπουγάδα των χρεών και να κάνει μια ολική επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. 

Σε αυτή την περίπτωση ακόμη και οι παίκτες που τρέχουν τα συμβόλαιά τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα μείνουν αυτομάτως ελεύθεροι. 

Στο συγκεκριμένο target group ανήκει (και) ο Μοχάμεντ Γιουσούφ και ασφαλώς όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, δεν γίνεται διόλου τυχαία η αναφορά στο το όνομά του.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός από τις Κομόρες (αν μπείτε στην περιέργεια να τις αναζητήσετε στο Google, θα διαπιστώσετε ότι πέφτουν κάπου μεταξύ Μοζαμβίκης και Μαγαδάσκαρης) υπήρξε ένας από τους ξένους rookies της φετινής Superleague που κέρδισαν ως ένα βαθμό τις εντυπώσεις. 

Εστω κι αν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έπειτα από ένα εξαιρετικό πρώτο εξάμηνο με τη φανέλα του Εργοτέλη, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έριξε στροφές και παραμένει «τσακωμένος» με τα δίχτυα, έχοντας σκοράρει για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια στις 26 Ιανουαρίου. 

Εφόσον μείνει ελεύθερος - σε περίπτωση υποβιβασμού του Εργοτέλη στην Γ΄Εθνική - υπάρχουν σουπερλιγκάτες ομάδες οι οποίες καραδοκούν και θα επιχειρήσουν να αλλάξουν... δαχτυλίδια μαζί του, ενώ για τον ίδιο παίκτη υπάρχει εδώ και καιρό και από μία γαλλική ομάδα. 

Να θυμίσω πως ο Γιουσούφ κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στη Γαλλία, δεδομένου πως στο παρελθόν αγωνίστηκε σε τέσσερις γαλλικές ομάδες και συγκεκριμένα την Χάβρη, την Κρετέιγ, την Βαν και την Αμιάν. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (2/5)



Δεν υπάρχουν σχόλια: