Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Σφυρίζει το…τρένο! – Οι ομιλίες του Χάβου προς τους παίκτες που αναδύουν… οσμές «διαζυγίου» με τον Παναιτωλικό











Βαθιά θρησκευόμενος ο Μάκης Χάβος, δεν το κρύβει, αλλά δεν το διαφημίζει κιόλας. 

Κάτι που σημαίνει πως όλο και θα πιστεύει πως κάποιο «κακό μάτι» έδρασε, ώστε να χάσει ο Παναιτωλικός την ενέργεια, την φρεσκάδα και την παραγωγικότητα που τον διέκρινε, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στην τελευταία εξάδα των αγώνων του. 

Το… τρένο των πλέι οφ απομακρύνεται για την ομάδα του Αγρινίου και μαζί με αυτό και η προοπτική της παραμονής του 46χρονου προπονητή στον πάγκο των «καναρινιών» εν όψει και της νέας σεζόν. 

Όπως στη ζωή άλλωστε, έτσι και στο ποδόσφαιρο, για όλα τα πράγματα υπάρχει μια αρχή κι ένα τέλος. Ο κόουτς Χάβος συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια θητείας στο Αγρίνιο. 

Επί των ημερών του ο Παναιτωλικός επανήλθε στην Superleague και καθιερώθηκε ως μια μικρομεσαία δύναμη της μεγάλης κατηγορίας, «φλερτάροντας» την τρέχουσα σεζόν με την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα και κατ΄επέκταση την συμμετοχή στα πλέι οφ. 

Το παρατεταμένο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα των έξι τελευταίων αγωνιστικών, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην κούρσα της πεντάδας. 

Ο κόσμος που είχε υψηλές προσδοκίες τις οποίες δημιούργησε η αγαπημένη του ομάδα με την εξαιρετική διαδρομή της στα 3/4 του πρωταθλήματος ξενέρωσε. 

Το ίδιο ακριβώς συνέβη με τους παίκτες, την διοίκηση, ακόμη, ακόμη και με τον ίδιο τον Μάκη Χάβο.

Εστω κι αν θεωρητικά το… τρένο δεν έχει ακόμη χαθεί και υπάρχουν ελπίδες. Φαίνεται όμως πως το «τρένο» για τον Ελληνα τεχνικό, σφυρίζει δυνατά στο σταθμό του Αγρινίου. 

Κι αυτό είναι κάτι που προκύπτει από την αποκωδικοποίηση των τελευταίων ομιλιών του κόουτς εντός των αποδυτηρίων: 

«Αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία παιχνίδια που ήμαστε μαζί. Σας ζητάω να δώσετε ότι καλύτερο μπορείτε και να παίξετε και για μένα…» είναι μερικά από τα γεμάτα νόημα λόγια του Χάβου με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές. 

Και όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, όταν ένας προπονητής φτάνει στο σημείο να βλέπει μπροστά του πιθανούς τίτλους τέλους και να το μεταφέρει προς τους παίκτες του, τότε συνήθως το ένστικτο του επαληθεύεται πλήρως. 

Εκτός πάλι κι αν ο Κωστούλας αποδείξει πως διαθέτει την θέληση μαζί και τον τρόπο και το τρένο να κάνει να σταματήσει να σφυρίζει και το ένστικτο του Χάβου να διαψεύσει, βαδίζοντας με τον ίδιο προπονητή και την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Αβυσσος η ψυχή των γυναικών και των παραγόντων!   

 
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/4)





Δεν υπάρχουν σχόλια: