Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τα προπονητικά best του Αναστόπουλου στα ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Ενας από τους εφιάλτες στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, ακούει στο ονοματεπώνυμο Νίκος Αναστόπουλος. 

Ο «allenatore» εκτός από την εντυπωσιακή νίκη (3-1) επί των Θεσσαλονικιών το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) στο «Γεντί Κουλέ», έχει συνδέσει ένα μεγάλο μέρος των προπονητικών best της καριέρας του με αντίπαλο τον «Δικέφαλο του Βορρά». Το «Marca – SL» κάνει rewind…

4 Φεβρουαρίου 2001
ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

Στο ντεμπούτο του (λίγες ημέρες νωρίτερα αντικατέστησε τον  Νίκο Κόβη) στον πάγκο του ΠΑΣ, στήνει σημαία στην Τούμπα! Με τα γκολ των Ελντερ, Μπλέτσα και Κορμαρή ο «μουστάκιας» κερδίζει στην «σκακιέρα» τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στέλνει συστημένο τον ΠΑΟΚ στον… πάτο του Θερμαϊκού! 

14 Σεπτεμβρίου 2002
ΠΑΟΚ – Καλλιθέα 2-3

Στην παρθενική παρουσία του στον πάγκο της Καλλιθέας, στριμώχνει στα… σχοινιά τους οικοδεσπότες και με δύο «πιστολιές» του Γκέκα και μία του Τάτση, φεύγει καβάλα πάνω στο άλογο από την Τούμπα.  

25 Μαΐου 2003 
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 3-2

Ο ΠΑΣ θέλει μόνο τη νίκη για να παίξει τα ρέστα του σε μπαράζ παραμονής και πέντε λεπτά πριν από το φινάλε χάνει 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε δύο λεπτά (86΄-87΄) η ομάδα των Ιωαννίνων γυρίζει «τούμπα» το παιχνίδι και γέρνει υπέρ της την πλάστιγγα  (3-2). 

Παρεμπιπτόντως, η νίκη αποδείχτηκε άνευ αντικρίσματος δεδομένου πως ο ΠΑΣ δεν έπαιξε ποτέ μπαράζ, αφού λόγω χρεών πήρε «δυσμενή μετάθεση» για την Β΄Εθνική. 

2 Φεβρουαρίου 2010
Προημιτελική φάση – Κύπελλο Ελλάδος 2009-10
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 4-0

Ούτε ίσως ο πιο αισιόδοξος οπαδός του ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από την σέντρα το πάρτι με «τεσσάρα» του «Αγιαξ» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα της Ηπείρου «ζωγραφίζει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με το εμφατικό 4-0 κάνει… κομματάκια τον αντίπαλο της, εξασφαλίζοντας μέσα σε αποθέωση την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 

Ένα ολόκληρο γήπεδο υποκλίνεται στον Αναστόπουλο και φωνάζει ρυθμικά το όνομά του στη μεγαλύτερη ίσως προπονητική στιγμή της καριέρας του. 

16 Οκτωβρίου 2011
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0

Ο νεοφώτιστος στην Super League ΟΦΗ γράφει το όνομά του στα «πρακτικά» της φετινής σεζόν, ως η δεύτερη ομάδα (μετά την Τότεναμ) που στερεί βαθμούς από τον ΠΑΟΚ μέσα στην «καυτή» έδρα του. 

Με άμυνα από μπετόν και ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό γήπεδο, ο Αναστόπουλος «μπλοκάρει» την ομάδα της Θεσσαλονίκης και «τσιμπάει» τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. 

Η επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις για την κρητική ομάδα και για τον προπονητή της, λαμβανομένου υπόψιν την διαφορά αγωνιστικής ετοιμότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και το γεγονός πως όταν ο ΠΑΟΚ έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία ο ΟΦΗ έδινε αγώνες πλέι οφ!  


2 Φεβρουαρίου 2014
Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 2-1

Μόλις 14 παιχνίδια έκατσε ο «Αναστό» στον πάγκο του Πλατανιά ωστόσο πρόλαβε να βυθίσει (2-1) τον ΠΑΟΚ του Χούουμπ Στέφενς στα νερά του κρητικού πελάγους στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Περιβόλια. Παρεμπιπτόντως αυτό ήταν και το τελευταίο του «τρίποντο» ως κόουτς του Πλατανιά αφού έπειτα από δύο αγώνες αποχώρησε από τα Χανιά.



http://bestreaction.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: