Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ! – Ο «σύνδεσμος» του τεχνικού της Ξάνθης με την Τούμπα, το «αγροτικό» στα Πηγάδια και η… ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη!










Κόκκινο… συναγερμό προκάλεσαν όσα μετέφερε ο Αγγελος Αναστασιάδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
 

Η ατάκα του έμπειρου τεχνικού… «μπορείτε να βγείτε πρώτοι είτε με μένα, είτε χωρίς εμένα» αποκωδικοποιήθηκε από πολλούς ως προάγγελος αποχώρησής του.
 

Κάτι πάντως που όσο να΄ναι... συγκρούεται με την πάγια προπονητική φιλοσοφία του Μακεδόνα κόουτς, σύμφωνα με την οποία «σε όποια ομάδα πηγαίνω, δεν φεύγω, με διώχνουν».
 

Και όλα αυτά την στιγμή που η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη έπειτα από την αποχώρηση του ΠΑΟΚ απ΄την θέση του οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος, είναι κάτι που αποτελεί αντικείμενο σοβαρής έρευνας – ρεπορτάζ μεταξύ Ροστόφ και Θεσσαλονίκης από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (10/1). 

Για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ειδησεογραφία της ομάδας και όχι μόνο βεβαίως, βεβαίως.
 

Επί του παρόντος πάντως, θέμα Αναστασιάδη δεν «παίζει» στον ΠΑΟΚ. Τώρα, το τι δύναται να συμβεί μετά το παιχνίδι (14/1) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη σε περίπτωση τυχόν νέου «ναυαγίου» του «Δικεφάλου του Βορρά» στα νερά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
 

Ωστόσο, ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» που αρέσκεται να «βλέπει» λιγάκι πιο μακριά, θα ρίξει στο τραπέζι του ΠΑΟΚ το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ναι, του 46χρονου τεχνικού της Ξάνθης, ο οποίος όπως βοά η ποδοσφαιρική πιάτσα στη Ρουμανία έχει έρθει για το εν Ελλάδι «αγροτικό» του στην ακριτική ομάδα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού την συνεργασία με έναν μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας μας.
 

Να θυμίσω πως προ ημερών ο Ρουμάνος τεχνικός Ιοάν Αντόνε του Απόλλωνα Λεμεσού, έκανε την αποκάλυψη σε ιστοσελίδα της χώρας του πως η Ξάνθη έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Λουτσέσκου, εκφράζοντας συγχρόνως την σιγουριά του πως ο συμπατριώτης του προπονητής σύντομα θα βρίσκεται στον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας. 

Αυτό βεβαίως από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα.

Ούτε λέει κάτι από μόνο του, πως η «μπογιά» των Ελλήνων εκπροσώπων του Ραζβάν Λουτσέσκου περνάει στον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια πως τα δύο υψηλότερα συμβόλαια ξένων παικτών (Ρατς, Νομπόα) που υπέγραψαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, φέρνουν στην ούγια τη δική τους υπογραφή.
 

Μια φορά ανοιχτό κανάλι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρξει στο πιτς φιτίλι για τον Ρουμάνο τεχνικό αν και εφόσον χρειαστεί. 

Α και για να μην το ξεχάσω: ο Λουτσέσκου και έχει... ξεναγηθεί στον ελεύθερο χρόνο του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έχει γευτεί ψαράκι με φόντο τον Θερμαϊκό. Αυτά.   

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (13/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: