Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Σειρήνες» της Αλιάνζα Λίμα για τον «Αγρινιώτη» Κάρλος Ασκες

Θυμάστε τον Κάρλος Ασκες; Τι πράγμα...;Δυσκολεύεστε...; Εδώ είμαστε εμείς. 

Ο 22χρονος Περουβιανός αμυντικός πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Παναιτωλικό για έξι μήνες την περασμένη σεζόν (2013-14) και εν συνεχεία παραχωρήθηκε δανεικός στην Σαν Μαρτίν επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη...

Εσχάτως ο δανεισμός του έληξε, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην εφημερίδα «Libero», ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλιάνζα Λίμα εφόσον όμως μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Αγρινίου.
 

«Η Αλιάνζα ήρθε σε επαφή μαζί μου και το ενδιαφέρον της είναι συγκεκριμένο, θέλω να πάω για να παίξω στο Libertadores και να παραμένω κοντά στην Εθνική. 

Αν ο ατζέντης μου καταφέρει να πάρω την ελευθέρας μου από τον Παναιτωλικό, τότε δεν θα πάω σε άλλη ομάδα, θα γυρίσω στη χώρα μου και θα φορέσω τη φανέλα της Αλιάνζα» τόνισε ο «Αγρινιώτης» Ασκες.

Παρεμπιπτόντως και έτσι για να μην έχετε... τύψεις που δεν τον θυμηθήκατε με την πρώτη, να θυμίσουμε  πως ο λεγάμενος φόρεσε σε επίσημο αγώνα τη φανέλα του Παναιτωλικού για 45 όλα και όλα λεπτά (!) σε ένα ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα στις 26/9/2013. 

Και πως να τον ξεχάσεις!


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: