Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

300.000 ευρώ (!) η διαφορά ΕΠΟ – Ρανιέρι για την αποζημίωση του Ιταλού τεχνικού – Ο Καραγκούνης θα περιμένει τον Αναστασιάδη μέχρι τέλη Δεκεμβρίου – Γιατί κερδίζει έδαφος η λύση Ελληνα τεχνικού.



















Εξ αρχής ένα πρόωρο διαζύγιο με τον «μετρ» των αποζημιώσεων Κλαούντιο Ρανιέρι που θα΄ναι «κομμένο και ραμμένο» στα οικονομικά μέτρα και σταθμά της ΕΠΟ, εμπεριείχε υψηλότατο συντελεστή δυσκολίας.
 

Προϊόντος του χρόνου επιβεβαιώνεται περίτρανα γιατί ο Ιταλός τεχνικός έβγαλε ένα… σκασμό από χρήματα (αποζημιώσεων) στην καριέρα του.
 

Μπορεί ο «Κλαύδιος» να μην στυλώνει τα πόδια και να μην απαιτεί ακατέβατο το 1,6 εκατ. ευρώ που βάσει συμβολαίου αποτελεί την νόμιμη αποζημίωσή του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πέφτει στα νούμερα που επιθυμούν στην ΕΠΟ για ένα «light» και όχι «ματωμένο - διαζύγιο».
 

Σύμφωνα με την τελευταία φρεσκότατη πληροφόρηση της στήλης προερχόμενη από την ανοιχτή δορυφορική σύνδεση (Πάρκο Γουδή – Ρώμη) που υπάρχει το τελευταίο διάστημα, το ποσό που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι 300.000 ευρώ! 

Χρήματα που προκαλούν ίλιγγο την σήμερον (μνημονιακή) ημέρα στην Ελλάδα του ΔΝΤ. Να περάσουμε στο «παρασύνθημα»; Να περάσουμε. 

Ο Ρανιέρι αξιώνει 700.000 ευρώ για να βάλει την υπογραφή του στο συναινετικό «game over» της συνεργασίας με την Εθνική, να φιλήσει σταυρωτά τον Γιώργο Σαρρή και τα άλλα παιδιά της ΕΠΟ και να προσθέσει την ελληνική εμπειρία στον άλμπουμ των προσωπικών του αναμνήσεων.
 

Ελα όμως που η προτεινόμενη αποζημίωση από πλευράς ΕΠΟ, δεν ξεπερνά τα 400 χιλιάρικα. Η διαφορά είναι μεγάλη και σε αυτή την φάση, ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως και με ποιον τρόπο δύναται να γεφυρωθεί.
 

Εφόσον πάντως ο επιμένων ελλη-νικά Ρανιέρι λάβει εν τέλει ως αποζημίωση την «700άρα», τότε ένα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο.
 

Ο επόμενος τεχνικός της εθνικής ομάδας θα ΄ναι Ελληνας, δεδομένου πως το κασέ για την ανεύρεση νέου κόουτς θα μειωθεί δραματικά κι ας μην γελιόμαστε, ουδείς ξένος με παράσημα ραμμένα στην στολή και πλούσιο βιογραφικό θα δεχτεί να πιάσει δουλειά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 

Ισως έτσι να εξηγείται κιόλας, γιατί ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει διαγράψει από την ατζέντα του το όνομα του Αγγελου Αναστασιάδη. 

Παρ΄ότι ένας χωρισμός του Μακεδόνα κόουτς με τον ΠΑΟΚ δεν μοιάζει μια ρεαλιστική προοπτική στην παρούσα φάση, ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι ξημερώνει αύριο.
 

Ο νέος διευθυντής των εθνικών ομάδων δείχνει τη διάθεση και την υπομονή να περιμένει τον Αγγελο (ποτέ δεν έπαψε να τον συγκινεί η φόρμα με το εθνόσημο) μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου. 

Μέχρι τότε, ίσως πολλά να μπορούν να συμβούν. Ακόμη και να πέσει ο Ρανιέρι από τα 700 χιλιάρικα της αποζημίωσης. Μπάλα είναι και γυρίζει!   
   
 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (3/12)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: