Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Παπάζογλου… α λα Ταυλαρίδης! – Τάσεις φυγής (και) απ΄τον 26χρονο επιθετικό στον Ατρόμητο










Αν κάποιος έλεγε στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν πως ο Στάθης Ταυλαρίδης θα αποχωρούσε απ΄ τον Ατρόμητο, 1,5 χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα του Περιστερίου προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μάλλον θα κινδύνευε με αφαίρεση του ποδοσφαιρικού διπλώματος.
 

Η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 34χρονου στόπερ από πλευράς «πρασίνων», προκάλεσε έκπληξη στην πιάτσα.
 

Οχι μόνο για την επιλογή του Παναθηναϊκού να αφήσει το scouting report στις αγορές του εξωτερικού και να επιλέξει παπούτσι από τον τόπο του (και μάλιστα σε προχωρημένη ηλικία) αλλά και για το τάιμινγκ της αποχώρησής του Σερραίου αμυντικού από τον Ατρόμητο.
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ταυλαρίδης πίεσε σε μεγάλο βαθμό τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» να τον αφήσουν να πάει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα έβαλε κι αυτός ένα… χεράκι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, χαρίζοντας ένα μέρος των οφειλομένων που είχαν οι Περιστεριώτες απέναντί του.
 

Μήπως όμως μετά τον Ταυλαρίδη «σκάσει» οσονούπω και δεύτερη αποχώρηση – έκπληξη από τον Ατρόμητο…; 

Το ερώτημα της στήλης ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο, δεδομένου πως σύμφωνα με ιαματικές πηγές από τη δυτική όχθη, μετά τον «Ταύλα» και ο Παπάζογλου φέρεται να ζήτησε να φύγει, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι του 2016.
 

Να θυμίσουμε πως ο 26χρονο επιθετικός υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της τράμπας με τον Τάσο Καραμάνο και της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.
 

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο τα πράγματα στο Περιστέρι δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο υψηλόσωμος φορ, σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του με το αστέρι στο στήθος. 

Μόλις 2 γκολ σε σύνολο 15 αγώνων έχοντας παραμείνει για χρονικό διάστημα (βλ. τέσσερις μήνες) μακριά από τα δίχτυα και γενικότερα χωρίς να θυμίζει τον περυσινό παίκτη που πετούσε «φωτιές» με τη φανέλα του ΟΦΗ.   

Προφανώς βεβαίως και για να ζητήσει ο Παπάζογλου να φύγει, όλο και κάτι θα΄χει τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του στο μυαλό τους και προφανώς θα υπάρχει σχετική ενημέρωση και στο Περιστέρι, δεδομένου πως ο παίκτης όπως προαναφέραμε δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο. 


Λέτε να ζευγαρώσουν οι αποχωρήσεις – έκπληξη στον Ατρόμητο…;

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (28/12)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: