Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Θωμάς στηρίζει Ρανιέρι! – Η «αινιγματική» επανεμφάνιση, οι επισκέψεις σε Περιστέρι (Ατρόμητος – Ολυμπιακός), Καραϊσκάκη (Ελλάδα – Β. Ιρλανδία) και οι εκλογές της ΕΠΟ












Οταν τον Μάιο του 2010 έπεφτε η καρό σημαία στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και το Αιγάλεω τερμάτιζε τελευταίο και καταϊδρωμένο, παίρνοντας το δρόμο του υποβιβασμού για την τρίτη κατηγορία, αυτομάτως έκλεινε και ο κύκλος του Θωμά Μητρόπουλου στο «Σίτι». 

Τότε, λοιπόν, το «report» της πιάτσας ήταν πως ταυτόχρονα με την κατρακύλα του Αιγάλεω στη Γ΄Εθνική, ήρθε και το τέλος εποχής σε ό,τι αφορά την ενασχόληση του «Κοκαλιάρη» με τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεδομένου πως όπως στη ζωή, έτσι και στην «στρογγυλή θεά», τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης.  


Ελα όμως που τέσσερα χρόνια (και κάτι μήνες) αργότερα, ο Θωμάς είναι ξανά εδώ! 


Ναι, ως απλός θεατής στα γήπεδα, κάτι όμως που λόγω του «ειδικού βάρους» του ονόματος και της προϊστορίας που… κουβαλάει, αποτελεί σημείο αναφοράς και αναπόφευκτα σηκώνει «σκόνη». 

Πόσω μάλλον όταν τις παλιές καλές εποχές, σπάνια πάταγε το πόδι του σε γήπεδο. Τι έγινε και ξαφνικά άλλαξε συνήθειες τώρα…; 


Ιδού η μεγάλη και βασανιστική απορία για την οποία ψάχνεται μια ολάκερη πιάτσα το τελευταίο διάστημα, έπειτα από τις δύο «γκεστ – σταρ» εμφανίσεις του, αρχικά στο Περιστέρι (Ατρόμητος – Ολυμπιακός) κι εν συνεχεία στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.
 

Μια φορά και σε ό,τι αφορά την παρουσία του (παρέα με τον γιο του) στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου το εφιαλτικό βράδυ της περασμένης Τρίτης (14/10) φαίνεται να υπάρχει εξήγηση, σύμφωνα πληροφορίες που συγκέντρωσε η στήλη «σκαλίζοντας» εκεί που έπρεπε.
 

Ο Θωμάς Μητρόπουλος φέρεται να ανήκει στο φτωχό κλαμπ των υπερασπιστών του ομοσπονδιακού τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι. 

Oχι προφανώς επειδή γούσταρε από παλιά τον Ιταλό κόουτς και θεωρεί άδικη την σκληρή κριτική που γίνεται στο πρόσωπό του, με αφορμή τα μαύρα χάλια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 

Στο Πάρκο Γουδή όπως και στην πιάτσα των ατζέντηδων, έχουν να λένε περί των εξαιρετικών σχέσεων που φέρονται να τον συνδέουν με τον Ελληνα εκπρόσωπο του Κλαούντιο Ρανιέρι Γιώργο Καζιάνη, αλλά και με γνωστό και μη εξαιρετέο πρόσωπο που κινείται εντός της ΕΠΟ και διατηρούν φιλικές σχέσεις από τα παλιά.  
 

Κι επειδή ως γνωστόν οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και ο «Κοκαλιάρης» ανέκαθεν είχε μια αδυναμία στα «πρωτόκολλα» φιλίας, επέλεξε να δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη, άσχετα αν η παρουσία του δεν βοήθησε τον Ρανιέρι να αποφύγει ένα ακόμη «ναυάγιο».
 

Οσο για το αν σκοπεύει να στηρίξει τυχόν υποψηφιότητα του αδερφού του Βίκτωρα για τις εκλογές της ΕΠΟ, διότι κυκλοφόρησε κι αυτό…; Ο χρόνος θα δείξει.
 

Αν κι όπως μετέφερε στην στήλη μια παλιά σειρά της Λεωφόρου Θηβών… «ο Θωμάς βγαίνει από την σκιά, όταν χρειάζεται να καθαρίσει για τον μικρό αδερφό του». 

  

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (18/10)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: