Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μανατζερική «σούστα» έπαιξε στον Πλατανιά!








Ποιος μάνατζερ άνοιξε – επί κρητικού εδάφους - την ατζέντα των συζητήσεων με τους σύντεκνους του Πλατανιά για το μέλλον του πελάτη του στα Χανιά…;
 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».




Και το όνομα αυτού, Ντομίνγκο Σεβιγιάνο. Ο Ισπανός ατζέντης και εκπρόσωπος του Νταβίντ Τόρες εκμεταλλευόμενος την άφιξη του στην Ελλάδα για τον θρησκευτικό γάμο του αρχισκάουτερ του Αστέρα Τρίπολης Νίκου Γαλανακόπουλου, έσπευσε να συνδυάσει αυτό που λέμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
 

Αφού έδωσε το παρών στο γάμο της Αρκαδίας, εν συνεχεία πετάχτηκε μια βόλτα μέχρι και τα Χανιά, έχοντας βεβαίως τους λόγους του.
 

Ποιοι ήταν αυτοί...; Οι πρώτες συζητήσεις με τους διοικούντες τον Πλατανιά αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού επιθετικού στην κρητική ομάδα.

Κι αυτό δεδομένου πως το συμβόλαιό του Τόρες λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα΄χει το δικαίωμα (βάσει των σχετικών μεταγραφικών κανονισμών) να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.
 

Ο agent Σεβιγιάνο άνοιξε το «φλαμένκο» των επαφών με φόντο τον περυσινό πρώτο σκόρερ του Πλατανιά (με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους) ο οποίος διαχρονικά παρακολουθείται όχι μόνο από ελληνικές ομάδες, αλλά κι από συλλόγους εκτός συνόρων, αν θυμηθούμε το περυσινό «ζεστό» ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα για την μεταξύ τους συνεργασία.
 

Α και μην ξεχνάμε επίσης μια σημαντική λεπτομέρεια: στο διετές συμβόλαιο του Τόρες με τον Πλατανιά, υπάρχει ρήτρα εξαγοράς ύψους 150.000 ευρώ. 

Ας το θυμόμαστε κι αυτό, διότι Γενάρης έρχεται και ποτέ δεν ξέρεις… 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: