Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Νέο «σιωπηρό» συμβόλαιο στον Γούτα! – Η Ξάνθη προχώρησε στην αναπροσαρμογή – επέκταση συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού















Εχουν περάσει πάνω από 15χρόνια, από τότε που ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» φορούσε την χακί στολή κι έπαιρνε την πρώτη άδεια μετά την ορκωμοσία στη «μαμά – πατρίδα». Ωραία χρόνια, άλλες εποχές.
 

Για να πω πάντως την… αμαρτία μου, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και κατά πόσον εν έτει 2014, είθισται αμέσως μετά μετά την άδεια ορκωμοσίας, να προσφέρονται δώρα στους νεοσύλλεκτους στρατιώτες.
 

Μια φορά, η Ξάνθη φρόντισε να κάνει ένα σπέσιαλ δωράκι στον «ψαρούκλα» (βλ. νεοσύλλεκτο) οπλίτη Γούτα, χωρίς φυσικά να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω, στη λογική του «τα εν οίκω, μη εν δήμω» που κυριαρχεί στην ακριτική ΠΑΕ επί εποχής Χρήστου Πανόπουλου.
 

Επειδή όμως όσο μεγαλώνει (και… σκαλίζει) τόσο μαθαίνει κανείς, εκτός από τα «σιωπηρά» διαζύγια σαν κι αυτό με τον μέχρι πρότινος αρχισκάουτερ Κώστα Κωνσταντινίδη, εσχάτως στην Ξάνθη φαίνεται πως έρχονται να προστεθούν και οι «σιωπηρές» αναπροσαρμογές και επεκτάσεις συμβολαίων.
 

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό, οι παροικούντες την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη περίμεναν - σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης - με ένα νέο συμβόλαιο ανά χείρας τον Δημήτρη Γούτα έπειτα από την πρόσφατη άδεια ορκωμοσίας του. Το δωράκι που σας λέγαμε!
 

Κι όταν λέμε νέο συμβόλαιο, εννοούμε ένα συμβόλαιο με αναπροσαρμοσμένες οικονομικές αποδοχές (όπως αρμόζουν σε έναν διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελπίζων και εκλεκτό μέλος της next generation του ελληνικού ποδοσφαίρου) και επέκταση κατά ένα χρόνο της διάρκειάς του, από το 2017 δηλαδή πηγαίνει στο 2018. That’s it!
 

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο 20χρονος στόπερ θα παραμείνει στα Πηγάδια μέχρι την λήξη του νέου συμβολαίου του. 

Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έχει την δική της πλούσια προϊστορία στις «υπερήφανες πωλήσεις» και ο ιδιοκτήτης της Χρήστος Πανόπουλος, δεν έπαψε ποτέ να βλέπει στο πρόσωπο του Γούτα έναν μελλοντικό super deal, από εκείνα που τον καθιέρωσαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς businessman. Κάθε πράγμα στον καιρό του…


 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (23/10) 










 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: