Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Κόλπο γκρόσο με Σίλβα Κλέιτον η Ξάνθη!

Λένε πως τα καλύτερα γκολ ενίοτε μπαίνουν στις καθυστερήσεις κι αυτό ακριβώς το άγραφο «δόγμα», επιχειρεί να μετουσιώσει σε πράξη η Ξάνθη στο φινάλε των μεταγραφών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» η ακριτική ομάδα παίζει τα… ρέστα της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Σίλβα Κλέιτον, άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, της Λάρισας και της Καλαμαριάς και φαίνεται πως θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ώρες και είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει επίσημα, αν θα πορευτούν ή όχι μαζί την τρέχουσα σεζόν.
 

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος Κλέιτον παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από το ανοιξιάτικο «διαζύγιο» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ  και διατηρεί δικαίωμα μεταγραφής στη χώρα μας μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που λήγει η διορία για τους ελεύθερους παίκτες.

Οπως έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 30 Αυγούστου, εσχάτως «κλότσησε» πρόταση από σύλλογο του Ιράν με καθαρές ετήσιες απολαβές 600.000 δολαρίων!
 

Η έλλειψη άλλων προτάσεων από προηγμένα πρωταθλήματα και επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, οδήγησε την Ξάνθη στο κατώφλι του με τον παλιό μας γνώριμο από την θητεία του σε ΠΑΟ, Λάρισα και Καλαμαριά να δείχνει τη διάθεση να «κουρέψει» σημαντικά τις απαιτήσεις του, όσο ακριβώς χρειάζεται προκειμένου να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στα Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: