Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Βγήκε απ΄το «αρχείο» ο Οκάτσι και «κλείνει» στον Πανθρακικό

Ο Νιγηριανός μέσος Πριν Οκάτσι (και… φίλος απ΄τα παλιά) αποτελεί το «κερασάκι» στην «τούρτα» των μεταγραφών του Πανθρακικού. 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει την Παρασκευή (12/9) από τις απαραίτητες εξετάσεις στην Αθήνα και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα.

Γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1991 προέρχεται από την πολωνική Βίτζεβ Λοτζ, με την φανέλα της οποίας είχε «γεμάτες» σεζόν τα τρία τελευταία χρόνια (2011-12/ 28 συμμ.-2 γκολ, 2012-13/ 26 συμμ. – 1γκολ / 2013-14/ 29 συμμ.). 

Σε μικρότερη ηλικία έπαιξε στην Μίντιλαντ, Βέιλε από την Δανία, ενώ είχε ένα πέρασμα και από την Ντίνγκλι Σουάλοους στη Μάλτα. 


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον Πανθρακικό και στις αρχές του καλοκαιριού με τους Θρακιώτες να μελετούν τoν φάκελό του και να τον κρατούν στο αρχείο.


Εν τέλει προχώρησαν στην απόκτησή του λίγο πριν από το φινάλε της έξτρα μεταγραφικής περιόδου, από την στιγμή που δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία με άλλους παίκτες (όπως για παράδειγμα τον Λάζαρ) οι οποίοι είχαν καλύτερη μεταγραφική σειρά προτεραιότητας στα «χασομέρια» του Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: