Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι υψηλοί (ξένοι και Ελληνες) καλεσμένοι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «SASS Restaurant»







 







Κόσμος και κοσμάκης «παρέλασε» από το τραπέζι του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στο χλιδάτο «SASS Restaurant» του Μόντε Κάρλο, στο «τρίτο ημίχρονο» της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη την Πέμπτη (28/8) στο Μονακό.
 

Από τον βαθύπλουτο πρόεδρο της Γαλατάσαραϊ Ουνάλ Αϊσάλ, τα υψηλόβαθμα στελέχη ευρωπαϊκών κλαμπ (Μονακό, Ρόμα, Γιουβέντους, Μπράγκα) τους μεγαλοατζέντηδες Μέντες, Ραϊόλα, Ραμαντάνι, μέχρι την ιδιοκτήτρια του «Σκορπιού» Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, αλλά και τους «δικούς» μας Σοφοκλή Πιλάβιο και Πατρίκ Κομνηνό.
 

Διαβάστε αναλυτικά στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού «έπαιξε μπάλα» δύο ημέρες στο Μονακό και ηγήθηκε της αντιπροσωπείας (Βρέντζος, Καρεμπέ, Βερνίκος) των πρωταθλητών Ελλάδας, στο πλαίσιο της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
 

Μετά το τέλος της κλήρωσης και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του αλλά και άλλη εκλεκτή παρέα, δείπνησαν στο «SASS Restaurant» πολύ γνωστό meeting place όλου του Μονακό.
 

Στο τραπέζι του Βαγγέλη Μαρινάκη κάθισαν εκπρόσωποι μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ: ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ Ουνάλ Αϊσάλ, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Ρόμα και της Γιουβέντους Ιτάλο Ζάντσι και Τζουζέπε Μαρότα αντίστοιχα και ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπράγκα Ρουί Κασάκα.
 

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Μονακό Βαντίμ Βασίλιεφ, συνοδευόμενος από την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρη του ιδιοκτήτη της Μονακό Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.
 

Από μανατζερικές παρουσίες καταγράφηκαν οι Μίνο Ραϊόλα, Φάλι Ραμαντάνι, Κριστόφ Ενροτό οι οποίοι ως γνωστόν διατηρούν βελούδινες σχέσεις με τον Μαρινάκη, ενώ στην παρέα προστέθηκε (ως γκεστ – σταρ) αργότερα και ο «χρυσοδάκτυλος» ατζέντης Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, επισκέφτηκε εκτάκτως το Μονακό, αφού δεν του έκανε η... καρδιά να απουσιάσει από την βράβευση (καλύτερος παίκτης της UEFA για τη σεζόν 2013-14) του πελάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο. 
 

Το «ερυθρόλευκο» τραπέζι είχε όμως κι άλλο ελληνικό χρώμα, πέρα από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών του.

Και το λέμε αυτό κρίνοντας από την παρουσία του άλλοτε προέδρου της ΕΠΟ και νυν αθλητικού δικαστή του CAS και αντιπροέδρου της επιτροπής (Club Competitions Committee) της UEFA Σοφοκλή Πιλάβιου, του στελέχους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Πατρίκ Κομνηνού, του διευθύνοντας σύμβουλου του ομίλου Forthnet Πάνου Παπαδόπουλου, καθώς επίσης και του Γιώργου Βρέντζου προσωπικού φίλου και αδερφού του Γιάννη Βρέντζου (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Τέλος, από το ίδιο τραπέζι πέρασε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Μπαστιά Φρανσουά Μοντέστο, όπως (κατόπιν πρωτοβουλίας του Γάλλου ποδοσφαιριστή) και ο συμπαίκτης του στη γαλλική ομάδα και πρώην σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» του Σαββάτου (30/8).


Γιατί όχι άλλωστε...; Ο χρόνος, γιατρεύει όλες τις πληγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: