Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο Αλεχάντρο Μπάρμπαρο στο στόχαστρο του Λεβαδειακού! (vds)

Μεταγραφικό «τάνγκο» με τον Αλεχάντρο Μπάρμπαρο, θέλει να… χορέψει ο Λεβαδειακός. 

Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - σε ανοιχτή γραμμή με τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ και προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα ολοκληρώνοντας ένα σπουδαίο deal.

Γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1992, o Αλεχάντρο Μπριάν Μπάρμπαρο προέρχεται από την Νιούελς Ολντ Μπόις, με τη φανέλα της οποίας έγραψε στο κοντέρ 21 συμμετοχές την περασμένη σεζόν (2013-14).
 


Πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο στην Μπάνφιλντ, έχοντας την τριετία (2010-13) 32 παιχνίδια και 1 γκολ.
 

Σημείο αναφοράς στο βιογραφικό του νεαρού ποδοσφαιριστή, αποτελούν οι δύο συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής (U-20) και οι τρεις με την U-17 της «μπιανκοσελέστε».
 


Εκτός από το αριστερό «φτερό» αγωνίζεται με την ίδια ευχέρια στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και ως δεξί εξτρέμ, ενώ κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η υψηλή τεχνική κατάρτιση.
 

Παρεμπιπτόντως κυπριακά ρεπορτάζ έφερναν τον Μπάρμπαρο στη μεταγραφική ατζέντα της Ομόνοιας στις αρχές του καλοκαιριού και αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Νιουέλς Ολντ Μπόις.   










Δεν υπάρχουν σχόλια: