Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Νικητής ο Αστέρας Τρίπολης στην μεταγραφική «κούρσα» για Θεοδωρόπουλο.


Αρκετές ομάδες της Super League συμμετέχουν στην μεταγραφική κούρσα της απόκτησής του.

Ο Αστέρας Τρίπολης  αποδεικνύεται πιο γρήγορος απ΄όλους τους «μνηστήρες» και ετοιμάζεται - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - να «κόψει» πρώτος το μεταγραφικό... νήμα, προσθέτοντας στο ρόστερ τον Κώστα Θεοδωρόπουλο του ΑΟ Χανίων, έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της Football League.

Ο πανύψηλος (1.95μ.) πορτιέρε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της… μισής Super League μέσω των εξαιρετικών εμφανίσεων του του με τα γάντια του ΑΟ Χανίων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
 

Οι Αρκάδες παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του με την κρητική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» βγαίνουν νικητές στην κούρσα της μεταγραφής του, κάτι πάντως που δεν επιβεβαίωσε στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Νίκος Ζαφειρόπουλος, παραδεχόμενος ωστόσο πως ο Αστέρας είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο τερματοφύλακα.
 

«Ο Θεοδωρόπουλος παρακολουθείται από 4-5 ομάδες της Super League. Μία εξ αυτών είναι και ο Αστέρας. Δεν έχουμε συμφωνήσει και δεν έχουμε υπογράψει ακόμη πουθενά...» τόνισε αρχικά και κατέληξε: 

«Ο παίκτης δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τα Χανιά, που θα έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ανόδου στην Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: