Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Τάνγκο» με τον Αργεντινό επιθετικό Πάμπλο Μάζα… χορεύει ο Αστέρας Τρίπολης! (vids)


Σε διπλό ταμπλό κινείται αυτή την εποχή ο Αστέρας Τρίπολης. 

Εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Αρκάδες «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL», ετοιμάζονται - με ένα χρόνο καθυστέρηση - να χορέψουν «τάνγκο» με τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό Πάμπλο Μάζα.

Γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1989 ο Αργεντινός περιφερειακός επιθετικός μετράει 30 συμμετοχές και 5 γκολ την φετινή σεζόν με την Ντάγκλας Χεγκ στη Β΄Αργεντινής, ενώ την περασμένη περίοδο με την ίδια ομάδα, έγραψε στο... κοντέρ 12 γκολ σε 34 παιχνίδια.
 

Ο Μάζα (1.76 μ. – 73 κ.) έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Γιουβεντούντ ντε Περγκαμίνο, Ρίβερ Πλέιτ και Σπορτίβο Πάτρια.
 

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα ωστόσο το συμβόλαιό του με την Ντάγκλας Χεγκ, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ερχομό του στην Ελλάδα, ενώ δεν καρποφόρησε ούτε η απόπειρα δανεισμού του.
 

Σημειωτέον πως ο Μάζα ανήκει στο πελατολόγιο του Αργεντινού ατζέντη Χουάν Κρουζ Ογιέρ και επιστήθιου φίλου του Γιάννη Καϋμενάκη τα τελευταία χρόνια, που έχει… βάλει την υπογραφή του σε όλες τις μεταγραφές του Αστέρα made in Argentina.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» ο Αστέρας δεν ξέχασε τον Πάμπλο Μάζα. Ενα χρόνο μετά την πρώτη απόπειρα μεταγραφής επανήλθε δυναμικά και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του με την πολύτιμη συνδρομή του εκπροσώπου του.  

Παρακολουθήστε εν δράσει τον Αργεντινό επιθετικό στα παρακάτω βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: