Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο «διαβασμένος» Ισά και το θετικό πρόσημο για τον Μπεν Μοχάμεντ!

Το όνομα του Μπεν Μοχάμεντ, δεν έπεσε σαν «κομήτης» στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» διατηρεί προσωπική άποψη για τον «Big Ben» της Βέροιας, από την εποχή που αμφότεροι έβγαζαν τον άρτο τον επιούσιο στη Γαλλία.

Μπορεί ο ιθύνων νους των μεταγραφικών θεμάτων του Ολυμπιακού, να γεννήθηκε στη Νότια Αφρική από Λιβανέζους γονείς, αλλά μην ξεχνάμε τους δεσμούς του με την Γαλλία στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.
 

Πέρα από την πενταετή θητεία στην Μαρσέιγ και την παραμονή στη Μασσαλία (όπου μάλιστα προϊόντος του χρόνου αγόρασε και χλιδάτο σπίτι στην περιοχή) μετά το τέλος της καριέρας με το κοντό παντελονάκι και τα παπούτσια με τα καρφιά, φόρεσε το κοστούμι του μάνατζερ και παρέμεινε κάτοικος Γαλλίας.
 

Παρεμπιπτόντως με «φύλλα πορείας» που έφεραν την υπογραφή του, έπιασαν το λιμάνι του Πειραιά στο παρελθόν οι Μοντέστο, Ντιελνά, Ντιακιτέ και Πίνο.
 

Από τον γαλλομαθή Πιερ Ισά συνεπώς, δεν θα μπορούσε να… ξεφύγει ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος αγωνίστηκε τρία χρόνια στη Χάβρη (2007-10) κι άλλα τρία στη Βαν (2010-13) στις μικρότερες κατηγορίες της Γαλλίας.
 

Ο Ισά γνωρίζει πολύ καλά τον 24χρονο επιθετικό της Βέροιας και μάλλον δεν περίμενε τον ερχομό του στην Ελλάδα και τις εξαιρετικές επιδόσεις του με την ημαθιώτικη ομάδα στη φετινή Super League, για να συντάξει την… έκθεσή του! 

Με το τελικό πρόσημο να΄ταν από παλιά και να παραμένει θετικό, με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: