Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Το ουγγρικό δημοσίευμα, η δικαίωση του «Marca-SL» και ο «κλεισμένος» στον ΠΑΟΚ Μάρτον Φούλοπ!

Πανηγυρική επιβεβαίωση μέσω Ουγγαρίας για το «Marca-SL»! 

Λίγες μόλις ώρες μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ  της στήλης «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/1 και ώρα 1.41 π.μ.) περί των προχωρημένων συζητήσεων του ΠΑΟΚ με τον Μάρτον Φούλοπ, ήρθε το απόγευμα (ώρα 7.19 μ.μ) η ουγγρική ιστοσελίδα www.nemzetisport.hu να αναφέρει πως ο άλλοτε τερματοφύλακας του Αστέρα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά!
 

Και όλα αυτά, την στιγμή που σύμφωνα με νεώτερες αποκλειστικές πληροφορίες του «Marca- SL», ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του.

Συγκεκριμένα το ουγγρικό δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Η επιστροφή του Μάρτιν Φούλοπ στα ελληνικά γήπεδα είναι αρκετά πιθανή, διότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. 




Η τελευταία παρουσία του τερματοφύλακα στην Ελλάδα ήταν με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την ανάπτυξη κακοήθη όγκου στον οργανισμό του και μετά από μια μακρά περίοδο θεραπειών και ανάρρωσης ξεπέρασε το πρόβλημα του.

Περισσότερες εξελίξεις στις συζητήσεις των δύο πλευρών αναμένεται να υπάρξουν την επόμενη βδομάδα».
 

Το «Marca-SL» (μέσω της στήλης «O ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ») αποκάλυψε νωρίτερα από τους Ούγγρους, όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Φούλοπ περί των πολυήμερων και προχωρημένων συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ σε επικοινωνία που είχε με άλλοτε συμπαίκτες του στον Αστέρα Τρίπολης. 

Σύμφωνα μάλιστα με νεώτερες πληροφορίες μας, ο Ούγγρος πορτιέρο τα΄χει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για το οριστικό «κλείσιμο» της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: