Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο «κάδρο» του Τσιώλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Βράζει» το αίμα του Πάμπλο Γκαρσία. Την ώρα που βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως το... γυαλισμένο μάτι για ποδόσφαιρο, οι πλούσιες παραστάσεις και η ηγετική φυσιογνωμία του Ουρουγουανού μέσου, «κουμπώνουν» εξαιρετικά με το αγωνιστικό - μεταγραφικό project του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Θεσσαλός τεχνικός αρέσκεται στην προοπτική της συνεργασίας με τον 36χρονο άσο και το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μπορεί να κάνει την μεταγραφική υπέρβαση και να φέρει τον έμπειρο παίκτη στην Ηπειρο!

Οπως μας έχει διδάξει η ιστορία, ο Τσιώλης δεν είναι από εκείνη την πάστα των τεχνικών που... ιδρώνουν στην ιδέα της συνύπαρξης με τους αποκαλούμενους παίκτες – βεντέτες. 

Ούτε αντιμετωπίζει επιφυλακτικά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τα΄χουν τα χρονάκια τους και πλησιάζουν προς τη δύση της καριέρας τους.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» ο 55χρονος προπονητής, «βλέπει» τον Γκαρσία ως μια άκρως ενδιαφέρουσα και αξιόλογη περίπτωση για την ενίσχυση του ΠΑΣ στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής έχοντας απομείνει στους «κόφτες» (μετά το πρόσφατο «διαζύγιο» με τον Πολ Κεϊτά) με τους Λίλα και Τσουκαλά.
 

Ο Γκαρσία κάνει «κλικ» στον Τσιώλη και από την στιγμή που υπάρξει θετική εισήγηση για την απόκτησή του, το μπαλάκι περνάει πλέον στην κατοχή, ή καλύτερα στο… γήπεδο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ καλείται να πραγματοποιήσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΣ. Ιδού ο Γκαρσία, ιδού και το πήδημα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: