Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Δίχτυα» Πανθρακικού στην Κύπρο για τον Ζοάο Λεονάρντο! (vds)

Στο κυπριακό πρωτάθλημα κυκλοφορεί ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Πανθρακικού, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. 

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Ζοάο Λεονάρντο, αποτελεί - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» - τον «εκλεκτό» της ακριτικής ομάδας και υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Δόξα Κατωκοπιάς για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός (1.82μ. – 78κ.) μετράει την τρέχουσα σεζόν 15 συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. 

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Δόξας ανανέωσε τη συνεργασία τους, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του την περίοδο 2012-13, όπου είχε συνολικά 28 συμμετοχές.
 

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζεται στο Νησί της Αφροδίτης, ενώ στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει θητεία σε πολλές ομάδες της χώρας του (Μαρσίλιο Ντίας, Μαρίλια, Σάο Μπερνάντο, Παρανά, Ιτουάνο, Φορταλέζα, Γκρέμιο Μπαρουερί). 

Να σημειωθεί πως τον Δεκέμβριο του ΄10 βρέθηκε στη Λάρισα, αλλά δεν έπεισε στις προπονήσεις που έλαβε μέρος, με αποτέλεσμα να μην υπογράψει με την ΑΕΛ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
 

Το συμβόλαιό του με την Δόξα δεν καθιστά εύκολη την απόκτησή του, ωστόσο στον Πανθρακικό καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα και η χρυσή τομή με τους Κύπριους, για την μετακόμιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στην Κομοτηνή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: