Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η… εξωτική Λιβαδειά «μελαγχολεί» τον Καπό!

Το καλοκαίρι αποτέλεσε μία από τις ηχηρότερες μεταγραφές του Λεβαδειακού.

Ποδοσφαιριστές με το δικό του βιογραφικό, σπάνια υπογράφουν στη νέα του ομάδα. Ωστόσο, οι συνθήκες στην… εξωτική Βοιωτία δεν είναι όπως ακριβώς τις περίμενε ο μεσιέ Ολιβιέ Καπό!

Κι όταν λέμε συνθήκες, προσοχή για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε τις αγωνιστικές, αλλά τις συνθήκες ζωής στην πόλη της Βοιωτίας. 

Αλλιώς μαθημένος στην καριέρα του ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, δυσκολεύεται να συνηθίσει στους υποτονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας στη Λιβαδειά.
 

Φαίνεται πως ο καλός του φίλος Τζιμπρίλ Σισέ,  παρέλειψε να του μεταφέρει το καλοκαίρι το «ρεπορτάζ» για τις συνθήκες  στην επαρχιακή πόλη, όταν οι δύο τους κουβέντιαζαν την πρόταση του Λεβαδειακού. Αποτέλεσμα...;
 

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχοντας περάσει στην καριέρα του από το Μονακό, το Τορίνο, τη Γλασκώβη και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, να δυσκολεύεται να συνηθίσει και να προσαρμοστεί στους low ρυθμούς της… εξωτικής Λιβαδειάς.
 

Και αν θυμόμαστε καλά (που θυμόμαστε) το συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό λήγει το καλοκαίρι του 2015. Μέχρι τότε, τι γίνεται…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: