Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η επένδυση των Μπακοκαϋμενάκηδων στη Γλυφάδα

Εναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιχειρήσεων τους έχουν προσθέσει οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης τα δύο τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά με έδρα όχι το Ντουμπάι, αλλά τη Γλυφάδα. 

Χωρίς να διαφημίσουν τη νέα επενδυτική κίνηση, αφού ως γνωστόν, αμφότεροι ντριμπλάρουν τα... φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων.

Αν και για την ακρίβεια το νέο επενδυτικό βήμα δεν φέρει την δική τους υπογραφή, αλλά των παιδιών τους Νίκου Μπάκου και Αλεξάνδρας Καϋμενάκη και πρόκειται για ένα κρεοπωλείο στην Ανω Γλυφάδα.

Με προϊόντα που προέρχονται από την φάρμα που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, στα σύνορα της Αρκαδίας με το Νομό Λακωνίας κοντά στις Κολλίνες Αρκαδίας.

Εκεί όπου έχουν δημιουργήσει μια φάρμα σε χαώδη έκταση, όπου κυκλοφορούν από αγριογούρουνα, κατσίκια, πρόβατα, άλογα, μέχρι και στρουθοκάμηλοι!  

Τυροκομικά και γεωργικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας πωλούνται από πρατήριο στις Κολλίνες, ενώ τα κρέατα από τα ζώα της φάρμας διατίθενται και από το κρεοπωλείο της Ανω Γλυφάδας

 «Σε μία τεράστια έκταση 25.000 στρεμμάτων, τα ζώα μεγαλώνουν απόλυτα στο φυσικό τους περιβάλλον και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές, όπως κριθάρι, καλαμπόκι και σόγια. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως είναι η μεγαλύτερη πιστοποιημένη φάρμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα στην ιστοσελίδα της αρκαδικής οικολογικής φάρμας και προσθέτει:
 

«Η ανάγκη της αγοράς για καλό βιολογικό Ελληνικό κρέας στα Νότια προάστεια παροτρύνει τους δημιουργούς να ανοίξουν το πρώτο μαγαζί του Ν. Αττικής στην Α. Γλυφάδα και ο στόχος είναι να ανοιχτούν τουλάχιστον ακόμη τρία σε διάφορες περιοχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: