Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ερχεται ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ

Μπορεί το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την Βόλφσμπουργκ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι «Λύκοι» παίρνουν εγκαίρως τα μέτρα τους. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την επέκταση του συμβολαίου του 28χρονου ποδοσφαιριστή βρίσκονται στο τελικό στάδιο και - σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να κλείσουν θετικά.


Η Βόλφσμπουργκ επιβραβεύει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές που θα τον «δένει» στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

Σημειωτέον πως οι «Λύκοι» δεν σκέφτονται ούτε κατά διάνοια την προοπτική του δανεισμού του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, σε μια από τις ομάδες που ερίζουν για την «ενοικίασή» του. 
 

Ο γενικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ Κλάους Αλοφς διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του Πολ Κουτσολιάκο κι όπως προαναφέραμε, είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επισήμως η κοινή πορεία των δύο πλευρών και τα επόμενα χρόνια. 


http://ahyaluronic.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: