Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

H πολεοδομία... κόβει κόσμο από τον Asteras Tripolis!

Η non stop βροχή που έπεφτε στην Τρίπολη ανήμερα του αγώνα του Asteras Tripolis με την Μπεσίκτας, απέτρεψε αρκετούς (και σαφώς λιγότερους ηρωικούς) φίλους από την προσέλευσή τους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το βράδυ της Πέμπτης (27/11). Αποτέλεσμα…;

 Το γήπεδο δεν γέμισε και ειδικότερα απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, εκεί όπου δεν υπάρχει σκέπαστρο, να υπάρχουν αρκετά κενά καθίσματα, ελέω όχι μόνο των άσχημων καιρικών συνθηκών, αλλά και της... πολεοδομίας!

Ως γνωστόν η υπηρεσία του κάστρου δεν έχει ανάψει «πράσινο» εδώ και κάτι χρόνια, αναφορικά με την κατασκευή σκεπάστρου στην συγκεκριμένη εξέδρα.
 

Και όσο να΄ναι, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το πλέον ευχάριστο για έναν φίλαθλο (εν έτει 2014) όχι μόνο του Αστέρα, αλλά οποιασδήποτε ομάδας, να βλέπει έναν αγώνα επί 90 λεπτά εκτεθειμένος στη βροχή με αδιάβροχα και ομπρέλες.   
 
«Προσπαθούμε να σκεπάσουμε όλο το γήπεδο. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την άδεια αλλά υπάρχει θέμα με την πολεοδομία γιατί έχει καλυφθεί όλος ο συντελεστής» έχουν τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους - πριν από τέσσερα χρόνια - οι ιδιοκτήτες της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος.
 

Από τότε, μέχρι σήμερα, ακόμη περιμένουν εκείνη την άδεια. Υπομονή, υπομονή, υπομονή...

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: