Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η «μαντινάδα» του Πάμπλο Γκαρσία στον «σύντεκνο» Παύλο Δερμιτζάκη!

«Φωτιά» πήρε το τηλέφωνο του Παύλου Δερμιτζάκη, απόρροια του «κρητικού γάμου» με τον Εργοτέλη και της επιστροφής στους πάγκους έπειτα από 11 μήνες απουσίας.
 

Μία από τις εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό του Καβαλιώτη τεχνικού, έφερε την… υπογραφή του Πάμπλο Γκαρσία κι ασφαλώς δεν γίνεται να περάσει στα «ψιλά». 

To «Marca – SL» έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Δερμιτζάκης και Γκαρσία συνεργάστηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν 2010-11 στον ΠΑΟΚ, έχοντας αν μη τι άλλο να θυμούνται από το μικρό διάστημα της κοινής θητείας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την ιστορική βραδιά της 26ης Αυγούστου (2010) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης.
 

Τότε που η ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ με το γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση, έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά στους ομίλους του Europa League.
 

Αφήνοντας όμως τις όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και επιστρέφοντας στο σήμερα, μεταξύ των δεκάδων συγχαρητήριων τηλεφωνημάτων που δέχτηκε ο κόουτς Δερμιτζάκης για την πρόσληψή του στον Εργοτέλη, όπως προαναφέραμε καταγράφηκε και η κλήση του Πάμπλο Γκαρσία.
 

Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος άσος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το νέο τεχνικό της κρητικής ομάδας και φρόντισε να του ευχηθεί καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στην προπονητική καριέρα του.
 

Από την πλευρά του, ο 45χρονος τεχνικός που σημειωτέον ανέκαθεν θεωρούσε μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα τον Γκαρσία, δεν θα μπορούσε ασφαλώς παρά να μην ευχαριστήσει τον άλλοτε παίκτη του στον ΠΑΟΚ για τις «ζεστές» ευχές του αναφορικά με την νέα προπονητική επίσκεψή του στην Κρήτη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: