Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Το… ψαλίδι του Ιβάν στον Τσάβες! – Ο «αρραβώνας» του ΠΑΟΚ με τον Αργεντινό άσο και το… ναυάγιο του γάμου! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Το δρομολόγιο Ιωάννινα – Αργεντινή… μέσω Θεσσαλονίκης, ακολούθησε ο Κρίστιαν Τσάβες την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην συνόδεψε τον 29χρονο επιθετικό στη διαδρομή προς τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο, έβαλε έστω και με «αόρατο μελάνι» την προσωπική του υπογραφή στο μεταγραφικό deal του παίκτη με την Ατλέτικο Μπράουν! 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έχει όλες τις… ζουμερές λεπτομέρειες, σχετικά με την «συμμετοχή» του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον επαναπατρισμό του άλλοτε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα και την συνεργασία του με την Ατλέτικο Μπράουν. 

Λίγες ημέρες πριν από τον «γάμο» του με την αργεντίνικη ομάδα ο Τσάβες είχε περάσει τα δαχτυλίδια του… αρραβώνα με τον ΠΑΟΚ κι έκανε πρόβες στον καθρέφτη του σπιτιού του με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά»!

Οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποφύγουν τις δικαστικές εκκρεμότητες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, (όπως είναι γνωστό μετά την δικαίωση της προσφυγής του ποδοσφαιριστή κατέθεσε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ) αποφάσισαν να αποζημιώσουν και τα βρήκαν με τους Ηπειρώτες σ΄ ένα ποσό μεταξύ 250 και 300.000 ευρώ. 

Οι Ιβάν Σαββίδης και Γιώργος Χριστοβασίλης άλλωστε διατηρούν πολύ καλή σχέση και θα ήταν κρίμα κι άδικο να την διαλύσουν εξαιτίας του Τσάβες, όπως είχαν πολύ σωστά να λένε σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα. 

Επειτα από την συμφωνία ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, ανέλαβε δράση ο Φρανκ Αρνεσεν. 

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ σήκωσε μανίκια κι ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Υστερα από τριήμερες επαφές κατέληξε σε συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρόνου. 

Βάσει της συμφωνίας ο Τσάβες θα΄χε να λαμβάνει 125 χιλιάρικα για το πρώτο εξάμηνο και άλλα 325 για τον επόμενο χρόνο, συνολικά δηλαδή 450.000 ευρώ. 

Η συμφωνία έγινε δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το μόνο που απέμενε, ήταν να ανάψει το «πράσινο φως» και ο Σαββίδης προκειμένου να έρθει ο Τσάβες στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. 

Ελα όμως που ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έβαλε το βουλοκέρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά αντίθετα, ζήτησε από τον Αρνεσεν, να πέσει «ψαλίδι» 25.000 από τα χρήματα (125.000) του πρώτου εξαμήνου και απ΄τα 325 του επόμενου χρόνου. 

Κάτι που δεν δέχτηκε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο «αρραβώνας» να τιναχτεί στον αέρα, η μεταγραφή να ναυαγήσει στα νερά του Θερμαϊκού και ο Τσάβες λίγες ημέρες μετά να υπογράψει στην Ατλέτικο Μπράουν. Αυτά, για την ιστορία.   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/2)   

Δεν υπάρχουν σχόλια: