Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Αβραάμ για Ατρόμητο! / Το ανοιχτό κανάλι του 32χρονου – «Κινέζου» - στόπερ με την ομάδα του Περιστερίου! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


















Ολοένα και περισσότεροι ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές μετακομίζουν στη μακρινή Κίνα τα τελευταία χρόνια για τον άρτο τον επιούσιο ή καλύτερα για το παντεσπάνι τους, δεδομένου πως στην ασιατική χώρα το χρήμα ρέει άφθονο (και) στα γήπεδα της στρογγυλής θεάς. 

Ενας εξ αυτών και ο δικός μας Αβραάμ Παπαδόπουλος. Τον Ιανουάριο του ΄15 άφησε την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στο κινέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σανγκάη Σενχούα, γράφοντας στο κοντέρ 23 συμμετοχές και 1 γκολ. 

Ελα όμως που η Ελλαδίτσα παρά την οικονομική κρίση και το τρίτο μνημόνιο που την βασανίζει και της δυσκολεύει την καθημερινότητα, ήταν και παραμένει γλυκιά. 

Ελλάδα, είναι μόνο μία! 

Και στο μυαλό του 32χρονου αμυντικού εκτός από το συγκεκριμένο σλόγκαν, ουδέποτε έπαψε να κυκλοφορεί η ιδέα του επαναπατρισμού. 

Σύμφωνα μάλιστα με σπέσιαλ πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ένα χρόνο μετά την μετακόμισή του στην Κίνα και εν μέσω της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, βρέθηκε σε επαφές με σουπερλιγκάτη ομάδα! 

Όχι τον Ολυμπιακό, όπου συχνά πυκνά κυκλοφορεί το σενάριο της επιστροφής του στο λιμάνι, αλλά τον Ατρόμητο! 

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει πολύ καλή άποψη για τον Αβραάμ γνωρίζοντας συγχρόνως βέβαια πως η μετακόμισή του στο Περιστέρι εμπεριέχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, λόγω του... αλμυρού κασέ του. 

Ωστόσο όσο περνούν τα χρόνια τα κασέ χαμηλώνουν και δεδομένης και της επιθυμίας του παίκτη να μην βγει στη σύνταξη «οργώνοντας» τα γήπεδα στην Κίνα, αλλά να επιστρέψει στην Ελλάδα, τίποτα δεν αποκλείεται. 

Αβραάμ και Ατρόμητος εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή κι όπως αντιλαμβάνεστε, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το προσεχές καλοκαίρι

Παρεμπιπτόντως και τώρα που το θυμήθηκα, το όνομά του έμπειρου αμυντικού είχε… παίξει στο ρεπορτάζ της περιστεριώτικης ομάδας τον Γενάρη του ΄15, λίγο πριν από την μεταγραφή του στην Σανγκάη Σενχούα. 

Τότε μάλιστα παρουσιαζόταν απ΄τα τουρκικά ΜΜΕ ως μεταγραφικός στόχος του Ατρόμητου, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. 

Ένα χρόνο μετά, ο ίδιος παίκτης… επιστρέφει στη δυτική όχθη! Για να δούμε, τι θα δούμε…



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/2) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: