Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

30 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό! - Ο… μυστικός δείπνος του Αριστείδη Αλαφούζου με τους δύο γιους του (Γιάννη - Θέμη) και η σούπερ – επένδυση στο «τριφύλλι»! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Ποιος λέει πως επενδύσεις δεν υπάρχουν πια στη μνημονιακή Ελλάδα; Μέγα λάθος . 

Όχι, ένα, ούτε δύο και τρία, αλλά τριάντα εκατομμύρια ευρώ (!) έχει αποφασίσει κι ετοιμάζεται να… σπρώξει - σε βάθος χρόνου - ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ζεστό χρήμα που θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του προέδρου του «τριφυλλιού» και δεν θα αποτελούν προϊόν συμμαχίας με κάποιον συμπαίκτη ή σούπερ χορηγό.  

Κι όλα αυτά, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ΔΝΤ και τρίτου μνημονίου στη χώρα μας και κατ΄επέκταση και στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει όλες τις… ζουμερές λεπτομέρειες που συνθέτουν το «καυτό»  ρεπορτάζ. Πώς ακριβώς έχει το θέμα….;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, πριν από λίγο καιρό έλαβε χώρα… μυστικός δείπνος (κεκλεισμένων των θυρών) του Αριστείδη Αλαφούζου με τους δύο γιους του Γιάννη και Θέμη. 

Εκεί ο «μεγάλος» γνωστοποίησε την απόφασή του να εκταμιεύσει και να παραδώσει στους δύο γιους του ένα άκρως σημαντικό ποσό. 

Απ΄ αυτά τα χρήματα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει και προορίζει να επενδύσει το σούπερ – ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού. 

Κι όταν λέμε ανάγκες, δεν εννοούμε μόνο τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να μείνουν οι «πράσινοι» στα πλαίσια του monitoring της UEFA, που αφορά τις πληρωμές συμφωνηθέντων διακανονισμών και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την αδειοδότηση το καλοκαίρι. 

Οι ανάγκες μιας ομάδας που θέλει να΄χει υψηλούς στόχους και να κάνει πρωταθλητισμό, αφορούν και την μεταγραφική ενίσχυσή της βεβαίως, βεβαίως.

Ηδη το «τριφύλλι» έκανε shopping απ΄το παζάρι του Ιανουαρίου δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς παίκτες απ την εγχώρια αγορά, με το λόγο για τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Λούκας Βιγιαφάνες. 

Να θυμίσω πως η μεταγραφή του Καμερουνέζου άσου απ΄ τον Πανιώνιο κόστισε 300 χιλιάρικα (συν 250.000 ευρώ η χορηγία προς τη νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ) και του Αργεντινού μέσου του Παναιτωλικού άγγιξε τα 500 χιλιάρικα, υπολογίζοντας τα χρήματα που δόθηκαν στην Ιντεπεντιέντε και κάποια…ψιλά στον Παναιτωλικό και στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. 

Χρήματα που σε κάποιες άλλες, όχι ιδιαίτερα μακρινές εποχές, πολύ δύσκολα θα έβγαιναν απ΄το ταμείο του Παναθηναϊκού δεδομένου πως υπολογιζόταν μέχρι και το τελευταίο ευρώ και τέτοια νούμερα έμοιαζαν απαγορευτικά για τα οικονομικά… κυβικά της ΠΑΕ.

Εκτός όμως από την τήρηση των διακανονισμών και της σημαντικής ενίσχυσης του ρόστερ (που θα΄χει και συνέχεια στις μεταγραφές του καλοκαιριού) ο Αλαφούζος προτίθεται να ρίξει ένα σημαντικό ποσό (πέρα από τα επτά εκατομμύρια ευρώ που έχουν εγκριθεί από την Περιφέρεια) και για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, θέλοντας έτσι να πάρει σάρκα και οστά η βελτίωση της εικόνας του γηπέδου και γιατί όχι η αύξηση της χωρητικότητάς του. 

Εν ολίγοις το ανέβασμα της ταχύτητας από πλευράς Αλαφούζου ξεκίνησε με τις μεταγραφές των πρωτοκλασάτων Μπουμάλ – Βιγιαφάνες κι έπεται εντυπωσιακή συνέχεια…!


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: