Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο φάκελος της προσφυγής Τσάβες – Τα tips και οι…ζουμερές λεπτομέρειες της δικαστικής μάχης του Αργεντινού άσου με τον ΠΑΣ Γιάννινα
















Τι είχες Κρίστιαν μου, τι είχα πάντα! Για μία ακόμη φορά από την στιγμή που το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κρίστιαν Τσάβες παίρνει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στα Γιάννενα. 

Κι αυτό δεν είναι κάτι που συνδέεται απαραίτητα με το πλούσιο ταλέντο και τις αγωνιστικές επιδόσεις του. Βλέπετε, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει τον τρόπο να σηκώνει μπόλικη… σκόνη, όχι μονάχα με τις ντρίμπλες, αλλά και με τις κινήσεις του εκτός γηπέδων. 

Όπως με την φρεσκότατη προσφυγή που «μπουμπούνισε» εναντίον του ΠΑΣ και η οποία από το βράδυ της Παρασκευής (8/1) κάνει όχι απλά τον γύρο των Ιωαννίνων, αλλά ολόκληρης της εγχώριας ποδοσφαιρικής πιάτσας.

Προσφυγή που υφίσταται 100% (διότι κυκλοφόρησαν και κάποιες αντικρουόμενα ρεπορτάζ αναφορικά με την ύπαρξή της) αλλά και εκδικάζεται την ερχόμενη Δευτέρα (11/1) στις 4 μ.μ. στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. 

Ασχετα αν στον ΠΑΣ ισχυρίζονται από το βράδυ της Παρασκευής (8/1) μέχρι και χθες το μεσημέρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πως δεν τους έχει κοινοποιηθεί καμία απολύτως προσφυγή στα γραφεία της ΠΑΕ. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 

Η προσφυγή και κατατέθηκε και κοινοποιήθηκε και εκδικάζεται την Δευτέρα (11/1) και στον ΠΑΣ έσπευσαν αφού πήραν το «φιρμάνι», να βάλουν χρήματα στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.  

Ο Τσάβες… πάτησε στα οφειλόμενα δύο (και κάτι ψιλά) μηνών για να ακολουθήσει την δικαστική οδό, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει ένα εξωδικαστικό συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους που ειρήσθω εν παρόδω λήγει το 2018. 

Κάτι που δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί, από την στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν σοβαρές διαφωνίες όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος, αλλά και σε περαιτέρω σημαντικά ζητήματα. 

Για παράδειγμα από τον ΠΑΣ ζήτησαν να μπει μια ρήτρα (τύπου Βλαχοδημου στον Ολυμπιακό) που θα απαγορεύει στον Αργεντινό παίκτη να μεταπηδήσει σε άλλη ελληνική ομάδα για 2 χρόνια, χωρίς την οικονομική αποζημίωση της ηπειρωτικής ΠΑΕ κάτι που απέρριψε ασυζητητί η πλευρά του ποδοσφαιριστή.  

Από κει και πέρα σημειώστε άλλες δύο σημαντικές λεπτομέρειες: 

α) ο Τσάβες βάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή σε προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος με την κόρη του που του έχει δημιουργήσει αναστάτωση. 

β) ο Ελληνας εκπρόσωπός του Αντώνης Αποστολόπουλος, δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή στην υπόθεση της προσφυγής και την πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (10/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: