Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Σπυρόπουλος για Καλλονή! – Οι φωνές του Καραγεωργίου για ενίσχυση και το homework για τον έμπειρο αμυντικό















«Μεταγραφές, γιατί χανόμαστε...» Μπορεί ο Νίκος Καραγεωργίου να μην το είπε έτσι ακριβώς μετά το «ναυάγιο» της Καλλονής στα νερά του Θερμαϊκού και την βαριά ήττα (3-0) απ΄τον Ηρακλή, ωστόσο η κεντρική ιδέα των όσων δήλωσε περιστρεφόταν γύρω απ΄την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ της νησιώτικης ομάδας. 

«Πρέπει να ενισχυθούμε. Δεν λέω να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Θα πρέπει όμως να βρούμε παίκτες που αλλάξουν την εικόνα και την ψυχολογία μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της Καλλονής, έπειτα από το ντεμπούτο του στον πάγκο και χωρίς να χάσουν χρόνο στη Μυτιλήνη, σήκωσαν (μεταγραφικά) μανίκια.

Την Δευτέρα (4/1) ανακοινώθηκε η απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Μπραούλιο Νομπρέγκα, η απόκτηση του οποίου είχε μπει στο αυλάκι εδώ και μέρες αμέσως μετά τα «test events» του ποδοσφαιριστή στη Μυτιλήνη και το θετικό report για την μονιμοποίησή του. 

Ωστόσο το παιχνίδι με τον Ηρακλή έβγαλε στην επιφάνεια – κατά τον καθ΄ύλην αρμόδιο Καραγεωργίου - και σοβαρές αδυναμίες στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Πολωνός Κρολ δεν γέμισε το…μάτι του Καβαλιώτη τεχνικού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ήδη εξετάζονται περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. 

Μια φορά το βιογραφικό του Νίκου Σπυρόπουλου βρίσκεται στο συρτάρι του τεχνικού διευθυντή της Καλλονής Προκόπη Καρτάλη από το περασμένο καλοκαίρι. 

Τότε που ο 32χρονος αμυντικός έχοντας νωρίτερα αποχωρήσει πρόωρα κι άδοξα από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη προτάθηκε στις «σαρδέλες», χωρίς όμως να κάνει το… κλικ που θα έπρεπε ώστε να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Όχι πως είχε καλύτερη τύχη στις υπόλοιπες ομάδες που προτάθηκε εντός και εκτός Ελλάδας.

Ελα όμως που εσχάτως ο έμπειρος αριστερός πλάγιος αμυντικός «κυκλοφορεί» εκ νέου στα γραφεία της Καλλονής κι αυτή την φορά υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να αλλάξει δαχτυλίδια με την νησιώτικη ομάδα και να επανέλθει έτσι στην αγωνιστική δράση, εννέα μήνες μετά το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν είναι αργά…       


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/1) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: