Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τα συγχαρίκια του Γκαρσία στον Ζιντάν! – Η…προφητεία του Ουρουγουανού και το συστημένο μήνυμα στο νέο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης!














Νέα εποχή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των Μαδριλένων αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των «μερένγκες».

Κατά πόσον ο «Ζιζού» θα καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες του προέδρου της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ και να φανεί άξιος της εμπιστοσύνης του, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο… καθρέφτης του γηπέδου και των αποτελεσμάτων με το προπονητικό κοστούμι της «Βασίλισσας». 

Μια φορά εκτός από τις ευχές των οπαδών της Ρεάλ για καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα, η ίδια ευχή έφτασε συστημένη στο γραμματοκιβώτιο του κι από έναν δικό μας άνθρωπο του ποδοσφαίρου. 

Αν όχι τον μοναδικό, τότε έναν από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που διατηρούν το προνόμιο να μιλούν απευθείας μαζί του και να διατηρούν μια προσωπική σχέση αλληλεκτίμησης. Και το όνομα αυτού, Πάμπλο Γκαρσία. 

Ο νυν τεχνικός της ομάδας Νέων (Κ-17) του ΠΑΟΚ κι άλλοτε συμπαίκτες του Ζιντάν στη Ρεάλ, φρόντισε να συγχαρεί προσωπικώς τον φίλο του για την προπονητική προαγωγή του, δεδομένου πως μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα δεύτερου προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Παρεμπιπτόντως, ο Γκαρσία ακριβώς ένα χρόνο νωρίτερα, τότε που συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του (Διονύση Γιαννόπουλο) επισκεπτόταν τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Ρεάλ και είχε τετ α τετ με τον Ζιντάν, δεν του είχε απλά ευχηθεί να αναλάβει στο μέλλον το τιμόνι της πρώτης ομάδας, αλλά είχε κάνει και την "προφητεία" πως αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Ούτε… βουλωμένο γράμμα να διάβαζε! 

Και μιας και το΄φερε η κουβέντα, αν κάποιος ρωτήσει τον Γκαρσία για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, θα του απαντήσει ο Λιονέλ Μέσι. Η αδυναμία του ήταν όμως, ήταν και παραμένει μία: Ζινεντίν Ζιντάν. 

Μάλιστα την εποχή που ο Ουρουγουανός… όργωνε τα γήπεδα με τη φανέλα της Ρεάλ, είχε απαρνηθεί το λατρεμένο νούμερο 5 στη φανέλα, διότι είχε σειρά προτεραιότητας ο μεγάλος Ζιντάν. 

Οι σχέσεις των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών (και άλλοτε συμπαικτών) ήταν και παραμένουν άριστες και μάλιστα στην τελευταία τους συνάντηση, ο Γκαρσία προσκάλεσε τον Ζιντάν στην Ελλάδα προκειμένου να του ανταποδώσει την ζεστή φιλοξενία και να τον ξεναγήσει στην Θεσσαλονίκη. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (7/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: