Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Νίνης καλεί Σπάρτα Πράγας! – Στα χέρια του παλιόφιλου Ζντένεκ Σκάζνι ο φάκελος του «κομμένου» (ελέω Στραματσόνι) 25χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
















«Καμένο χαρτί» ο Σωτήρης Νίνης για τον Παναθηναϊκό, επί εποχής Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο των «πρασίνων». 

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ούτε για τα οικογενειακά διπλά στο Κορωπί. 

Οι απουσίες του από τα βασικά «κομμάτια» της προπόνησης διαδέχονται η μία την άλλη και το μήνυμα του κόουτς, είναι όχι απλά ξεκάθαρο, αλλά βγάζει… μάτια! 

Ποδοσφαιριστής Νίνης δεν υπάρχει για τον Στραματσόνι, όσο κι αν οι Φύσσας και Βόκολος παλεύουν μάταια να αλλάξουν άποψη στον προπονητή και να δώσει μια ευκαιρία στον Νίνη να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του. 

Στου κουφού και του Στραματσόνι την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!

Από την πλευρά του ο Νίνης έχει πάρει το μήνυμα κι αφού το αποκωδικοποίησε κάνει τα κουμάντα του, έχοντας συνειδητοποιήσει πως δεν έχει ούτε παρόν, ούτε και μέλλον στον Παναθηναϊκό με τον Ιταλό στην άκρη του πάγκου.   

Η πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια δεν βοηθάει για ένα μεταγραφικό deal στο εξωτερικό, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. 

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Πασχάλης Τουντούρης έχει στείλει το βιογραφικό του παίκτη σε ουκ ολίγα ευρωπαϊκά κλαμπ και βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων. 

Σε ένα εξ αυτών μάλιστα – σύμφωνα με γκαραντί πληροφορίες της στήλης – βρίσκεται κι ένας παλιός μας γνώριμος, ο οποίος τυγχάνει αυτή την περίοδο να ψάχνεται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην θέση όπου αγωνίζεται ο Νίνης. 

Και το όνομα αυτού, Ζντένεκ Σκάζνι. 

Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας κι άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού, θέλει να προσθέσει στη φαρέτρα του έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νίνη στο πλαίσιο των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Κάτι που τέθηκε υπόψιν του εκπροσώπου του Ελληνα ποδοσφαιριστή και χωρίς να χαθεί χρόνος, εστάλη ο φάκελος του συστημένος στα κεντρικά γραφεία της Σπάρτα. 

Από κει και πέρα η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Σκάζνι ο οποίος πέρασε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού την σεζόν 2004-05, χωρίς πάντως εκείνη τη σεζόν να συνεργαστεί με τον Νίνη και να είναι οι δυο τους παλιοί γνώριμοι.

     
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (31/12) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: